Eladó Önálló ház Dabas


Eladó Önálló ház

R435115
60.5 m²
3
Felújítandó (1)
zöldudvar/kert

Eladásra kínálunk Dabas-Sáriban egy felújítandó, 60,5 m2-es, 1967-ben épült tornácos vályogházat, rendezett, igényes és csendes utcában. A ház beton alapra épült, vert vályogfallal rendelkezik, mely kiváló hőszigetelést biztosít. A tető néhány éve felújításon esett át. Az épületben található 3 szoba, egy fürdőszoba wc-vel, egy konyha és egy előszoba. A vezetékes víz, csatorna és áram be van vezetve a házba, a gázcsonk megtalálható a telken belül. A fűtés kialakítása a leendő tulajdonosra vár. A telek 968 m2, igény szerint parkosítható, illetve konyhakert is kialakítható. A közelben akár néhány perces sétával elérhetőek boltok, gyógyszertár, általános iskola, kormányablak. Ajánlom azoknak, akik saját igényeik szerint szeretnék kialakítani leendő otthonukat, egy jól szituált, szép környezetben.

Alapadatok

Azonosító R435115
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 19 900 000 Ft
Négyzetméter ár 328 926 Ft
Hely Dabas
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (30)529-1939
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 60.5 m²
Valós 60.5 m²
Telekterület 968 m²

Egyebek

Fűtés egyéb
Fény közepes

Épület

Épült 1967
Szerkezet egyéb
Lift nincs
Megjegyzés Eladásra kínálunk Dabas-Sáriban egy felújítandó, 60,5 m2-es, 1967-ben épült tornácos vályogházat, rendezett, igényes és csendes utcában. A ház beton alapra épült, vert vályogfallal rendelkezik, mely kiváló hőszigetelést biztosít. A tető néhány éve felújításon esett át. Az épületben található 3 szoba, egy fürdőszoba wc-vel, egy konyha és egy előszoba. A vezetékes víz, csatorna és áram be van vezetve a házba, a gázcsonk megtalálható a telken belül. A fűtés kialakítása a leendő tulajdonosra vár. A telek 968 m2, igény szerint parkosítható, illetve konyhakert is kialakítható. A közelben akár néhány perces sétával elérhetőek boltok, gyógyszertár, általános iskola, kormányablak. Ajánlom azoknak, akik saját igényeik szerint szeretnék kialakítani leendő otthonukat, egy jól szituált, szép környezetben.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 16 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 16 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 13 Nem Nincs zöldudvar/kert
Konyha 6
Fürdő WC-vel 6
Előszoba 9.5

Állapot

Ingatlan Felújítandó (1)
Ház kívül Felújítandó (1)
Ház belül Felújítandó (1)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely udvarban
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Ikerház
Százhalombatta
Nap utca

65 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Eötvös utca

61 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Kálvária tér

37 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XI. ker.
Kanizsai utca

41 500 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Dózsa György út

56 000 000 Ft

Eladó Iroda
Bp XII. ker.
Kissvábhegy

2 000 000 EUR

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Erzsébetváros, Nagykörúton kívül

53 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp III. ker.
Csillaghegy

142 400 000 Ft