Eladó Önálló ház Dabas


Eladó Önálló ház

R435638
90 m²
3
Jó (3)
zöldudvar/kert

Dabas központjában 90 m2-es családi ház, mely két generáció részére is alkalmas, reális piaci áron eladó! Az ingatlan 1970-ben épült, beton sávalapra, vályogtéglából és téglából. 998 m2-es telekkel rendelkezik, melyen helyet kapott egy szerelőműhely, boros pince, valamint egy tároló is. Közművek közül víz, csatorna, villany ipari áram, fúrt kút rendelkezésre áll, gáz nincs bevezetve a házba, de telken belül megtalálható. Fűtése jelenleg egyedileg megoldott. Három szobával, két konyhával, fürdőszobával, kamrával és előszobával rendelkezik. Az ingatlan rendszeresen karbantartott, jó állapotban van és azonnal birtokba vehető. Ha szeretné megtekinteni az ingatlant, vagy kérdése lenne, kérem hívjon bizalommal!

Alapadatok

Azonosító R435638
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 37 900 000 Ft
Négyzetméter ár 421 111 Ft
Hely Dabas
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7820
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 90 m²
Telekterület 998 m²

Egyebek

Fűtés egyéb
Fény napfényes

Épület

Épült 1970
Szerkezet egyéb
Lift nincs
Megjegyzés Dabas központjában 90 m2-es családi ház, mely két generáció részére is alkalmas, reális piaci áron eladó! Az ingatlan 1970-ben épült, beton sávalapra, vályogtéglából és téglából. 998 m2-es telekkel rendelkezik, melyen helyet kapott egy szerelőműhely, boros pince, valamint egy tároló is. Közművek közül víz, csatorna, villany ipari áram, fúrt kút rendelkezésre áll, gáz nincs bevezetve a házba, de telken belül megtalálható. Fűtése jelenleg egyedileg megoldott. Három szobával, két konyhával, fürdőszobával, kamrával és előszobával rendelkezik. Az ingatlan rendszeresen karbantartott, jó állapotban van és azonnal birtokba vehető. Ha szeretné megtekinteni az ingatlant, vagy kérdése lenne, kérem hívjon bizalommal!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 15 Nem Nincs
Szoba 17 Nem Nincs
Szoba 10 Nem Nincs
Konyha 13
Konyha 10
Közlekedő 5
Kamra 6
Fürdő WC-vel 5

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely garázs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Dabas

41 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Visegrádi utca

280 000 EUR

Eladó Lakás
Bp XX. ker.
Pesterzsébet

99 999 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp VI. ker.
Andrássy út

1 400 EUR

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Bp XIX. ker.
Kertváros

136 400 000 Ft

Eladó Lakás
Bp I. ker.
Hattyú utca

99 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVI. ker.
Timur utca

84 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVI. ker.
Budapesti út

135 000 000 Ft