Eladó Önálló ház Dabas


Eladó Önálló ház

R435769
90 m²
4
Jó (3)
zöldudvar/kert

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Dabas Gyónon, 90 m2-es hasznos alapterületű, bútorozott, kétgenerációs, szigetelt családi ház eladó, melyhez 1415 m2-es telek tartozik. A ház a 70-es évek végén épült, majd a 90-es évek végén hozzáépítés történt, ekkor vált kétgenerációssá. 3 és fél szobával, konyhával, két fürdőszobával, étkezővel, kamrával, előszobával, valamint pincével rendelkezik, ami tökéletes otthont biztosít minden család számára. Bár némi felújításra van szükség, de kevés ráfordítással gyönyörű otthont varázsolhat belőle, akár egy tisztasági festés után azonnal költözhető! Ablakai műanyag nyílászárókra lettek cserélve, melyek redőnnyel vannak felszerelve. Minden közmű rendelkezésre áll, fűtése új kombi gázcirkóval radiátorokon keresztül, új hűtő-fűtő klímával, valamint egy gyönyörű cserépkályhával megoldott. Két generáció együttélésére tökéletes a ház, két külön bejárattal. Az ingatlan tehermentes és azonnal birtokbavehető! Ha felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal, nehogy lemaradjon róla!

Alapadatok

Azonosító R435769
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 41 900 000 Ft
Négyzetméter ár 465 556 Ft
Hely Dabas
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7820
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 90 m²
Telekterület 1415 m²

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 1975
Szerkezet egyéb
Lift nincs
Megjegyzés Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Dabas Gyónon, 90 m2-es hasznos alapterületű, bútorozott, kétgenerációs, szigetelt családi ház eladó, melyhez 1415 m2-es telek tartozik. A ház a 70-es évek végén épült, majd a 90-es évek végén hozzáépítés történt, ekkor vált kétgenerációssá. 3 és fél szobával, konyhával, két fürdőszobával, étkezővel, kamrával, előszobával, valamint pincével rendelkezik, ami tökéletes otthont biztosít minden család számára. Bár némi felújításra van szükség, de kevés ráfordítással gyönyörű otthont varázsolhat belőle, akár egy tisztasági festés után azonnal költözhető! Ablakai műanyag nyílászárókra lettek cserélve, melyek redőnnyel vannak felszerelve. Minden közmű rendelkezésre áll, fűtése új kombi gázcirkóval radiátorokon keresztül, új hűtő-fűtő klímával, valamint egy gyönyörű cserépkályhával megoldott. Két generáció együttélésére tökéletes a ház, két külön bejárattal. Az ingatlan tehermentes és azonnal birtokbavehető! Ha felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal, nehogy lemaradjon róla!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 4 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 10 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 6 Igen van zöldudvar/kert
Szoba 15.5 Nem van utca
Szoba 15.5 Nem van utca
Konyha 5
Fürdő WC-vel 3
Fürdő WC-vel 4
Kamra 3
Hall 12 Nem Nincs
Közlekedő 4
Előszoba 8
Pince 16
Terasz 18

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Kertisütővan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok minden bútor

További információk

Parkolóhely udvarban
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Üzlethelyiség
Bp X. ker.
Kolozsvári utca

25 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

102 510 000 Ft

Eladó Lakás
Bp I. ker.
Mária tér

95 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVIII. ker.
Pestszentimre

68 600 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp III. ker.
Boglár utca

40 900 000 Ft

Kiadó Üzlethelyiség
Bp XVIII. ker.
Üllői út

460 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XVII. ker.
Rákoscsaba

86 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Izabella utca

138 000 000 Ft