Eladó Önálló ház Dabas


Eladó Önálló ház

R435981
90 m²
3
Földszint
Jó (3)
zöldudvar/kert

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Dabas szívében, nívós új építésű családi házas környezetben, garázzsal rendelkező, szigetelt, tégla építésű, 90 m2-es ikerházfél eladó! Az ingatlanok találkozási pontja a garázs, külön udvari bejárattal rendelkeznek, így olyan, mintha önálló házról beszélnénk. A házban 3 szoba, amerikai konyhás nappali, kamra, fürdőszoba és külön álló wc található, illetve egy tágas, fedett terasz tartozik hozzá. Kertje körbekerített, részben füvesített, részben viacolorral burkolt, a locsolásról fúrt kút gondoskodik öntözőrendszeren keresztül. A ház fűtése gázcirkóval, radiátorokon keresztül történik, illetve hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll, valamint a ház éke a csodálatos kandalló. Műanyag nyílászárói redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek. A beépített gépesített konyhabútor, valamint a beépített gardróbszekrény a vételár részét képezi. Ha kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné megtekinteni, kérem hívjon bizalommal!

Alapadatok

Azonosító R435981
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 69 900 000 Ft
Négyzetméter ár 776 667 Ft
Hely Dabas
Emelet Földszint
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7820
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 90 m²
Telekterület 600 m²

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 2011
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Dabas szívében, nívós új építésű családi házas környezetben, garázzsal rendelkező, szigetelt, tégla építésű, 90 m2-es ikerházfél eladó! Az ingatlanok találkozási pontja a garázs, külön udvari bejárattal rendelkeznek, így olyan, mintha önálló házról beszélnénk. A házban 3 szoba, amerikai konyhás nappali, kamra, fürdőszoba és külön álló wc található, illetve egy tágas, fedett terasz tartozik hozzá. Kertje körbekerített, részben füvesített, részben viacolorral burkolt, a locsolásról fúrt kút gondoskodik öntözőrendszeren keresztül. A ház fűtése gázcirkóval, radiátorokon keresztül történik, illetve hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll, valamint a ház éke a csodálatos kandalló. Műanyag nyílászárói redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek. A beépített gépesített konyhabútor, valamint a beépített gardróbszekrény a vételár részét képezi. Ha kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné megtekinteni, kérem hívjon bizalommal!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 11 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 11 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 9 Nem van zöldudvar/kert
Hall 34 Nem Nincs
Konyha 12.5
Fürdő 7.5
WC 1.5
Kamra 2.7
Közlekedő 3.3
Terasz 15
Egyéb 17.5

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Kertisütővan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely fedett garázs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Táborfalva

74 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVIII. ker.
Pestszentimre

68 000 000 Ft

Eladó Házrész
Bp XX. ker.
Déva utca

59 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Százhalombatta
Strand utca

79 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Bp XVII. ker.
Rácsos utca

145 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Izabella utca

89 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XII. ker.
Hollósy Simon utca

54 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Akácfa utca

742 000 EUR