Eladó Önálló ház Dabas Bartók Béla


Eladó Önálló ház

R433607
91 m²
3
Jó (3)
utca

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Dabas szívében a Bartók Béla úton, 91m2-es családi ház eladó! A ház 1973-ban téglából épült, 1653m2-es telken helyezkedik el. Tipikus kockaházat ajánlok figyelmébe, mely rendszeresen karbantartott, akár a jelenlegi állapotában, egy tisztasági festés után költözhető. Három szoba, konyha-étkezővel, főzőfülke, fürdőszoba wc-vel, előszoba helyiségekből áll. Fűtése gázcirkóval, valamint vegyes tüzelésű kazánnal megoldott. Garázs, melléképület-kazánház, fúrt kút is rendelkezésre áll. Gyönyörű, szabályos, nagy telekkel rendelkezik. Mivel Dabas legfrekventáltabb részén a SPAR szomszédságában helyezkedik el az ingatlan, ezért ajánlom vállalkozóknak, befektetőknek, vagy akár magánszemélyeknek is. Óriási lehetőséget rejt magában az ingatlan, ha érdekli, kérem hívjon bizalommal.

Alapadatok

Azonosító R433607
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 46 900 000 Ft
Négyzetméter ár 515 385 Ft
Hely Dabas Bartók Béla
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7820
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 91 m²
Telekterület 1653 m²

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 1973
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lift nincs
Megjegyzés Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Dabas szívében a Bartók Béla úton, 91m2-es családi ház eladó! A ház 1973-ban téglából épült, 1653m2-es telken helyezkedik el. Tipikus kockaházat ajánlok figyelmébe, mely rendszeresen karbantartott, akár a jelenlegi állapotában, egy tisztasági festés után költözhető. Három szoba, konyha-étkezővel, főzőfülke, fürdőszoba wc-vel, előszoba helyiségekből áll. Fűtése gázcirkóval, valamint vegyes tüzelésű kazánnal megoldott. Garázs, melléképület-kazánház, fúrt kút is rendelkezésre áll. Gyönyörű, szabályos, nagy telekkel rendelkezik. Mivel Dabas legfrekventáltabb részén a SPAR szomszédságában helyezkedik el az ingatlan, ezért ajánlom vállalkozóknak, befektetőknek, vagy akár magánszemélyeknek is. Óriási lehetőséget rejt magában az ingatlan, ha érdekli, kérem hívjon bizalommal.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 10 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 20 Nem van utca
Szoba 20 Nem van utca
Konyha 13
Egyéb 4
Fürdő WC-vel 3.7
Kamra 2.2
Előszoba 9.5
Terasz 10
Terasz 2

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely garázsban
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Balatongyörök
Mandulás köz

159 000 EUR

Eladó Lakás
Bp XVIII. ker.
Újpéteritelep

81 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XVIII. ker.
Újpéteritelep

79 589 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XVIII. ker.
Újpéteritelep

77 870 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XV. ker.
Zsókavár utca

31 650 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Meder utca

108 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Józsefváros, Nagykörúton kívül

23 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Dankó utca

20 900 000 Ft