Eladó Önálló ház Dánszentmiklós


Eladó Önálló ház

R425969
85 m²
4
Jó (3)
zöldudvar/kert

HATALMAS LEHETŐSÉG DÁNSZENTMIKLÓSON! Eladásra kínálunk 1080 m2-es telken háromszintes, téglaépítésű 100 m2-es családi házat. A földszinten egy nagy nappalit, konyhát étkezővel, kamrát, előszobát és fürdőszobát találhatunk. Az emeleten lettek kialakítva a hálószobák egy külön wc-vel. Majdnem az egész ház alatt pince található, ami akár raktározási vagy üzleti célra is felhasználható. Az épülethez tartozik egy 25 m2-es garázs, fatároló és egy parkosított kerthelyiség. A közművek közül a vízen kívül minden bevezetésre került. A ház fűtése cirkóval megoldott, radiátorokon keresztül. A vízellátás pedig fúrt kútról történik. Az ingatlan központi helyen található, buszmegálló közelében. RENGETEG LEHETŐSÉG REJLIK A HÁZBAN! Budapesti lakás csere is számításba jöhet. Amennyiben meg szeretné nézni, hívjon bizalommal!

Alapadatok

Azonosító R425969
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 21 500 000 Ft
Négyzetméter ár 252 941 Ft
Hely Dánszentmiklós
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)337-0587
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 85 m²
Telekterület 1079 m²

Egyebek

Fűtés kazán
Fény napfényes

Épület

Épült 1978
Emeletek I.
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lift nincs
Megjegyzés HATALMAS LEHETŐSÉG DÁNSZENTMIKLÓSON! Eladásra kínálunk 1080 m2-es telken háromszintes, téglaépítésű 100 m2-es családi házat. A földszinten egy nagy nappalit, konyhát étkezővel, kamrát, előszobát és fürdőszobát találhatunk. Az emeleten lettek kialakítva a hálószobák egy külön wc-vel. Majdnem az egész ház alatt pince található, ami akár raktározási vagy üzleti célra is felhasználható. Az épülethez tartozik egy 25 m2-es garázs, fatároló és egy parkosított kerthelyiség. A közművek közül a vízen kívül minden bevezetésre került. A ház fűtése cirkóval megoldott, radiátorokon keresztül. A vízellátás pedig fúrt kútról történik. Az ingatlan központi helyen található, buszmegálló közelében. RENGETEG LEHETŐSÉG REJLIK A HÁZBAN! Budapesti lakás csere is számításba jöhet. Amennyiben meg szeretné nézni, hívjon bizalommal!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 4 (0)
Belső szintek 3
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 23 Nem Nincs utca
Szoba 10.5 Nem Nincs utca
Szoba 10.5 Nem Nincs udvar
Szoba 8.5 Igen Nincs udvar
Amerikai konyha étkezővel 15.5
Előszoba 2.5
WC 2
Fürdő WC-vel 4
Kamra 4

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Redőnyvan
Maradandó ingóságok konyhaszekrény

További információk

Parkolóhely udvarban
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Alsórákos

84 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XVI. ker.
Rákóczi út

52 500 000 Ft

Eladó Lakás
Keszthely

23 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Király utca

114 500 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

48 953 500 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

54 245 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Dob utca

420 000 EUR

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Alföldi utca

31 000 000 Ft