Eladó Önálló ház Dunaharaszti Rákócziliget


Eladó Önálló ház

R432153
170 m²
3
Jó (3)
utca

Dunaharasztiban eladó a Rákócziligetben, csendes, kulturált kertvárosi környezetben, egy 805 m2-es telken fekvő, 2 különálló családi ház garázzsal. A nagyobbik ház 75 m2-es, jelenleg 2 szobás, a tetőtér beépítésével 4 szobássá alakítható, gépészetileg teljes körűen felújított (víz, villany, vezetékek cserélve lettek), esztétikailag karban tartott.. itt konvektor fűtés, klíma, új ablakok, redőnnyel és szúnyoghálóval vannak ellátva... a kisebb ház 39 m2, 1 szobás, szintén felújított, tágas terasszal rendelkezik, itt cirkó fűtés van. Az ingatlan be van kamerázva, riasztóval fel van szerelve. Tökéletes 2 generáció együtt élésére is. A kisebb ház jelenleg bérbe van adva (igény esetén maradnának is). A telken található még egy garázs szerelő aknával és 2 db melléképület pincével és kerti mellékhelyiséggel. A kertben több gyümölcsfa és a gyerekeknek hinta található. Csendes, napos, biztonságos!

Alapadatok

Azonosító R432153
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 48 000 000 Ft
Négyzetméter ár 417 391 Ft
Hely Dunaharaszti Rákócziliget
Városrész Rákócziliget
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)417-0996
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Bokréta Iroda
Telefonszám (iroda) (1)485-2061
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 115 m²
Valós 170 m²
Telekterület 805 m²
Belmagasság 2.8

Egyebek

Fűtés gáz (konvektor)
Fény napfényes

Épület

Épült 1972
Lakásszám 1-5
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés Dunaharasztiban eladó a Rákócziligetben, csendes, kulturált kertvárosi környezetben, egy 805 m2-es telken fekvő, 2 különálló családi ház garázzsal. A nagyobbik ház 75 m2-es, jelenleg 2 szobás, a tetőtér beépítésével 4 szobássá alakítható, gépészetileg teljes körűen felújított (víz, villany, vezetékek cserélve lettek), esztétikailag karban tartott.. itt konvektor fűtés, klíma, új ablakok, redőnnyel és szúnyoghálóval vannak ellátva... a kisebb ház 39 m2, 1 szobás, szintén felújított, tágas terasszal rendelkezik, itt cirkó fűtés van. Az ingatlan be van kamerázva, riasztóval fel van szerelve. Tökéletes 2 generáció együtt élésére is. A kisebb ház jelenleg bérbe van adva (igény esetén maradnának is). A telken található még egy garázs szerelő aknával és 2 db melléképület pincével és kerti mellékhelyiséggel. A kertben több gyümölcsfa és a gyerekeknek hinta található. Csendes, napos, biztonságos!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (6)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 20 Nem van zöldudvar/kert ÉK
Szoba 21 Nem van utca NY
Szoba 15 Nem van utca NY
Egyéb 75
Konyha 13
Közlekedő 6
Előszoba 7
Kamra 5
Egyéb 39
Terasz 18
Konyha 6
Előszoba 4
Terasz 18
Tároló 8
Pince 4
Egyéb 6
WC 1

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Riasztóvan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely garázs 1 autónak, aknával
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Üzlethelyiség
Bp V. ker.
Belváros

85 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp II. ker.
Budaliget

159 641 900 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Benczúr utca

110 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Vágóhíd utca

166 512 308 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Hegedűs Gyula utca

72 500 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp IX. ker.
Sobieski János utca

1 200 EUR

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Nagymező utca

750 000 EUR

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Báthory utca

105 000 000 Ft