Eladó Önálló ház Érd György utca


Eladó Önálló ház

R433225
220 m²
5
Jó (3)
zöldudvar/kert

Érden, a Postás telepen, kínálom megvételre, a központhoz közel, de csendes zöld környezetben ezt a kívül-belül nagyon jó állapotú, önálló családi házat. A telek 728 m2-es, bukszusokkal, tujákkal, gyümölcsfákkal, fűvel telepítették tele, melyeket ásott kútból öntöznek. Ide épült téglából, egy 60 m2-es, két autó számára megfelelő garázs és tároló egyben. A villaház jellegű épületet 1993-ben építették újjá, akkor közművesítették. Azóta folyamatosan újítják, korszerűsítik. A földszinti elrendezés: Télikert szerű előszoba, amerikai konyha étkező, két külön bejáratú, tágas hálószoba, közlekedő és fürdőszoba wc-vel. A ház alatt egy kb. 30 m2-es pince helyezkedik el, ahova a házon belül, a közlekedőből van a lejárat. Nagyon praktikus, mert ott található egy háztartási helyiség, kamra és a fűtésrendszer. emelet:3 külön bejáratú, tágas, napfényes szoba. fürdőszoba, külön wc és egy napfényes közlekedő. A ház ablakai különbözőek. Néhol megtartották a a régi, de nagyon jó állapotú kazettás, dupla fa ablakokat spalettákkal, az északi oldalon a jó szigetelés érdekében, többrétegű műanyag nyílászárókat építettek be, és a tetőtérben a dőlt falakra tetőablakokat tettek. A szobák különlegessége, még az emeleten is, hogy két oldalon is ablakok vannak, ezért nagyon világosak, hangulatosak a helyiségek. A ház kívülről kőporos vakolatot kapott, sehol egy repedés, omlás. A ház teteje cseréppel fedett. Kiválóan alkalmas családosoknak,összeköltözőknek. Akár egy tisztasági festés után költözhető állapotú. Hívjon bizalommal, hétvégén is dolgozom!

Alapadatok

Azonosító R433225
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 76 000 000 Ft
Négyzetméter ár 387 755 Ft
Hely Érd György utca
Városrész Postástelep
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)978-8278
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Bokréta Iroda
Telefonszám (iroda) (1)485-2061
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 196 m²
Valós 220 m²
Telekterület 728 m²
Belmagasság 2.7

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény közepes

Épület

Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés Érden, a Postás telepen, kínálom megvételre, a központhoz közel, de csendes zöld környezetben ezt a kívül-belül nagyon jó állapotú, önálló családi házat. A telek 728 m2-es, bukszusokkal, tujákkal, gyümölcsfákkal, fűvel telepítették tele, melyeket ásott kútból öntöznek. Ide épült téglából, egy 60 m2-es, két autó számára megfelelő garázs és tároló egyben. A villaház jellegű épületet 1993-ben építették újjá, akkor közművesítették. Azóta folyamatosan újítják, korszerűsítik. A földszinti elrendezés: Télikert szerű előszoba, amerikai konyha étkező, két külön bejáratú, tágas hálószoba, közlekedő és fürdőszoba wc-vel. A ház alatt egy kb. 30 m2-es pince helyezkedik el, ahova a házon belül, a közlekedőből van a lejárat. Nagyon praktikus, mert ott található egy háztartási helyiség, kamra és a fűtésrendszer. emelet:3 külön bejáratú, tágas, napfényes szoba. fürdőszoba, külön wc és egy napfényes közlekedő. A ház ablakai különbözőek. Néhol megtartották a a régi, de nagyon jó állapotú kazettás, dupla fa ablakokat spalettákkal, az északi oldalon a jó szigetelés érdekében, többrétegű műanyag nyílászárókat építettek be, és a tetőtérben a dőlt falakra tetőablakokat tettek. A szobák különlegessége, még az emeleten is, hogy két oldalon is ablakok vannak, ezért nagyon világosak, hangulatosak a helyiségek. A ház kívülről kőporos vakolatot kapott, sehol egy repedés, omlás. A ház teteje cseréppel fedett. Kiválóan alkalmas családosoknak,összeköltözőknek. Akár egy tisztasági festés után költözhető állapotú. Hívjon bizalommal, hétvégén is dolgozom!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 26 Nem van zöldudvar/kert D- Ny
Szoba 20 Nem van zöldudvar/kert D-K
Szoba 18 Nem van zöldudvar/kert É-Ny
Szoba 25 Nem van zöldudvar/kert D-Ny
Szoba 18 Nem van zöldudvar/kert D
Amerikai konyha étkezővel 30
Előszoba 6
Közlekedő 8
Fürdő WC-vel 8
Pince 30
Fürdő 10
WC 2
Közlekedő 20
Egyéb 42
Terasz 20

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok Beépített bútorok.

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Nagykovácsi
Puskás Tivadar utca

80 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp XIV. ker.
Miskolci utca

73 990 000 Ft

Eladó Önálló ház
Keszthely

44 800 000 Ft

Eladó Önálló ház
Dabas

49 990 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

48 241 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

46 858 700 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

68 029 500 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Csengery utca

29 500 000 Ft