Eladó Önálló ház Erdőkertes


Eladó Önálló ház

R428575
145 m²
4
Jó (3)
zöldudvar/kert

Erdőkertesen, Veresegyház határánál kínálok egy nagyon szép eladó összközműves családi házat. 1997-ben épült Ytong téglából. 3 szintes: pince+garázs 55nm, földszint 55nm + 12nm terasz, tetőtér 35nm + 6nm terasz. Cirkó fűtésű (Vailant), nyílászárói fából készültek, termo üvegablakkal, szúnyoghálóval, zsalugáterrel felszerelve. Teraszajtója biztonsági üvegablakos. A földszinti nyílászárók biztonsági ráccsal lettek ellátva Fischer inverteres klíma van a házban. A tető kanadai zsindelyes, fafödémes. A födémen hő tükrös fólia, és 14cm üveggyapot szigetelés van. Riasztóval felszerelve. Elosztása: 55nm pince-garázs (víz- villany-fűtés van). A garázs manuálisan nyitható. Földszint: előszoba, nappali- étkező- teraszkapcsolat, konyha , WC + mosdó, fürdőszoba , beépített gardróbszekrények a lépcsőnél. Tetőtér: közlekedő, 4 hálószoba, ebből kettő teraszkapcsolatos,. Fürdőszoba, ami zuhanyzós A telek 827nm, az autóknak két külön álló kapu biztosít bejáratot parkolás céljából. Locsolást fúrt kút biztosítja. Csemete és idősebb gyümölcsfák, örökzöldek díszítik a füvesített kertet, és adnak kellemes árnyékot. Közlekedését szempontjából Veresegyházi Vicziántelep megállóhely 500m-re kényelmes gyaloglással 8 perc alatt elérhető. Ezen kívül közelben a helyi járat, amivel Veresegyház központjában minden közintézmény és bevásárlási lehetőség megközelíthető. Az ingatlan tehermentes.

Alapadatok

Azonosító R428575
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 36 500 000 Ft
Négyzetméter ár 251 724 Ft
Hely Erdőkertes
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)328-9776
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Teréz körúti iroda
Telefonszám (iroda) (1)608-9611
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 145 m²
Valós 145 m²
Telekterület 829 m²
Belmagasság 275

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 1997
Emeletek I.
Szerkezet egyéb
Lift nincs
Megjegyzés Erdőkertesen, Veresegyház határánál kínálok egy nagyon szép eladó összközműves családi házat. 1997-ben épült Ytong téglából. 3 szintes: pince+garázs 55nm, földszint 55nm + 12nm terasz, tetőtér 35nm + 6nm terasz. Cirkó fűtésű (Vailant), nyílászárói fából készültek, termo üvegablakkal, szúnyoghálóval, zsalugáterrel felszerelve. Teraszajtója biztonsági üvegablakos. A földszinti nyílászárók biztonsági ráccsal lettek ellátva Fischer inverteres klíma van a házban. A tető kanadai zsindelyes, fafödémes. A födémen hő tükrös fólia, és 14cm üveggyapot szigetelés van. Riasztóval felszerelve. Elosztása: 55nm pince-garázs (víz- villany-fűtés van). A garázs manuálisan nyitható. Földszint: előszoba, nappali- étkező- teraszkapcsolat, konyha , WC + mosdó, fürdőszoba , beépített gardróbszekrények a lépcsőnél. Tetőtér: közlekedő, 4 hálószoba, ebből kettő teraszkapcsolatos,. Fürdőszoba, ami zuhanyzós A telek 827nm, az autóknak két külön álló kapu biztosít bejáratot parkolás céljából. Locsolást fúrt kút biztosítja. Csemete és idősebb gyümölcsfák, örökzöldek díszítik a füvesített kertet, és adnak kellemes árnyékot. Közlekedését szempontjából Veresegyházi Vicziántelep megállóhely 500m-re kényelmes gyaloglással 8 perc alatt elérhető. Ezen kívül közelben a helyi járat, amivel Veresegyház központjában minden közintézmény és bevásárlási lehetőség megközelíthető. Az ingatlan tehermentes.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 4 (4)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 8 Igen van
Szoba 8 Igen van
Szoba 8 Igen van
Szoba 6.5 Igen van
Fürdő WC-vel 2.5
Erkély / Loggia 5
Közlekedő 5.75
Konyha 9
WC 2.9
Fürdő 6
Egyéb 28
Terasz 12
Egyéb 22.5
Tároló 10
Tároló 10
Tároló 12

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Riasztóvan
Klímavan
Maradandó ingóságok A konyhában minden marad, a többi megbeszélés kérdése

További információk

Parkolóhely Garázs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Sorház
Szigethalom

29 500 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp III. ker.
Aranyhegy

99 500 000 Ft

Eladó Ikerház
Dunakeszi

60 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Dabas

70 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Lakás
Bp VI. ker.
Csengery utca

160 000 Ft

Eladó Lakás
Keszthely
belváros

29 200 000 Ft

Eladó Lakás
Keszthely
belváros

41 930 000 Ft

Eladó Lakás
Keszthely
belváros

38 520 000 Ft