Eladó Önálló ház Erdőkertes


Eladó Önálló ház

R430752
150 m²
5
Jó (3)
zöldudvar/kert

Erdőkertes központi részén eladó 150 nm lakóterülettel rendelkező családi ház, 994 nm-es, összközműves telken. Az ingatlan 1983-ban épült téglából, betonfödémes, pala és zsindelyfedéssel. A gerendák, tetőlécek jó állapotúak, üveggyapot lett letéve a padlástérben. A ház kétszintes, kívülről 5 cm-es szigetelést kapott, a fa nyílászárók thermo üvegesek, fényre sötétednek, műanyag redőnnyel felszereltek. A fűtést, és melegvizet egy 2 éves kondenzációs kazán biztosítja Az emeleti részen, külön vízmelegítő szolgáltatja a melegvizet. A beépített erkélyt télikertként használták, de több helyiség is található itt, amely jelenleg funkció nélküli, további szobák kialakíthatóak, a meglévőek mellett. A telek locsolását ásott kút teszi lehetővé. A telken termő gyümölcsfák vannak, körte, cseresznye, meggy, sárgabarack, őszibarack, dió,emellett málna, eper, melegház és melléképületek is találhatóak. A szaletli előkészítve, a befejezése az új tulajdosra vár. A kerti grill mellett található egy 25 nm-es nyitott terasz . Közlekedés: 10 perc sétára a vasútállomás, távolsági buszmegálló .. Közel található orvosi rendelő, a Spar, óvoda, iskola, rendőrség,posta. Két generációnak is alkalmas lehet az ingatlan.A tetőtérben, gardróbszoba is kialakítható. Ha közel a központhoz, de mégis csendes helyen szeretne élni, jöjjön és nézze meg!!..

Alapadatok

Azonosító R430752
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 26 500 000 Ft
Négyzetméter ár 265 000 Ft
Hely Erdőkertes
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)328-9776
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Teréz körúti iroda
Telefonszám (iroda) (1)608-9611
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 100 m²
Valós 150 m²
Telekterület 994 m²
Belmagasság 270

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény

Épület

Épült 1983
Emeletek I.
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lift nincs
Megjegyzés Erdőkertes központi részén eladó 150 nm lakóterülettel rendelkező családi ház, 994 nm-es, összközműves telken. Az ingatlan 1983-ban épült téglából, betonfödémes, pala és zsindelyfedéssel. A gerendák, tetőlécek jó állapotúak, üveggyapot lett letéve a padlástérben. A ház kétszintes, kívülről 5 cm-es szigetelést kapott, a fa nyílászárók thermo üvegesek, fényre sötétednek, műanyag redőnnyel felszereltek. A fűtést, és melegvizet egy 2 éves kondenzációs kazán biztosítja Az emeleti részen, külön vízmelegítő szolgáltatja a melegvizet. A beépített erkélyt télikertként használták, de több helyiség is található itt, amely jelenleg funkció nélküli, további szobák kialakíthatóak, a meglévőek mellett. A telek locsolását ásott kút teszi lehetővé. A telken termő gyümölcsfák vannak, körte, cseresznye, meggy, sárgabarack, őszibarack, dió,emellett málna, eper, melegház és melléképületek is találhatóak. A szaletli előkészítve, a befejezése az új tulajdosra vár. A kerti grill mellett található egy 25 nm-es nyitott terasz . Közlekedés: 10 perc sétára a vasútállomás, távolsági buszmegálló .. Közel található orvosi rendelő, a Spar, óvoda, iskola, rendőrség,posta. Két generációnak is alkalmas lehet az ingatlan.A tetőtérben, gardróbszoba is kialakítható. Ha közel a központhoz, de mégis csendes helyen szeretne élni, jöjjön és nézze meg!!..

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (5)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 25 Nem van
Szoba 20 Nem van
Szoba 10 Nem Nincs
Közlekedő 4.5
Konyha 6
Kamra 2
Fürdő WC-vel 8
Tároló 5
Terasz 25
Egyéb 8
Szoba 12.6 Nem van
Szoba 12.6 Nem van
Közlekedő 7
Fürdő WC-vel 7.8
Erkély / Loggia 5

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok A beépített szekrények, és a konyha

További információk

Parkolóhely Udvari beálló
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Üdülő (nyaraló)
Somlószőlős

9 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp II. ker.
Pálvölgy

412 100 EUR

Eladó Lakás
Bp II. ker.
Pálvölgy

380 100 EUR

Eladó Lakás
Bp II. ker.
Pálvölgy

400 500 EUR

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Zugló

49 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Tűzoltó utca

56 500 000 Ft

Eladó Ikerház
Vonyarcvashegy

42 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp II. ker.
Margit körút

54 800 000 Ft