Eladó Önálló ház Erdőkertes


Eladó Önálló ház

R433729
104 m²
3
Jó (3)
zöldudvar/kert

Megvételre kínálok Erdőkertes központhoz közeli, de csendes utcában lévő családi házat. Az ingatlant folyamatosan karban tartják. A ház szigetelt, konvektor fűtésű, de cserépkályha, is van. Három szoba található, de könnyen 4 szobássá alakítható. Minden szoba külön bejárattal rendelkezik. A kertben szőlő és termő gyümölcsfák találhatóak. Van egy 18 nm-es pince, ami tárolásra kiválóan alkalmas. A telken található egy kb.30 nm-es felújítandó kis ház,így akár két generációnak is alkalmas lehet lakhatásra. Erdőkertes rendelkezik minden infrastruktúrával, ami egy kényelmes életet biztosít az ide költözőknek. A közelben, iskola, óvoda, orvosi rendelő, fogászat,bevásárlási lehetőségek, piac. Busz megálló pár perc sétára található, de a vasút állomás sincs messze. Hitel ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk rendelkezésre.

Alapadatok

Azonosító R433729
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 37 900 000 Ft
Négyzetméter ár 364 423 Ft
Hely Erdőkertes
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)328-9776
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Teréz körúti iroda
Telefonszám (iroda) (1)608-9611
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 104 m²
Valós 104 m²
Telekterület 1079 m²
Belmagasság 3

Egyebek

Fűtés gáz (konvektor)
Fény

Épület

Épült 1980
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés Megvételre kínálok Erdőkertes központhoz közeli, de csendes utcában lévő családi házat. Az ingatlant folyamatosan karban tartják. A ház szigetelt, konvektor fűtésű, de cserépkályha, is van. Három szoba található, de könnyen 4 szobássá alakítható. Minden szoba külön bejárattal rendelkezik. A kertben szőlő és termő gyümölcsfák találhatóak. Van egy 18 nm-es pince, ami tárolásra kiválóan alkalmas. A telken található egy kb.30 nm-es felújítandó kis ház,így akár két generációnak is alkalmas lehet lakhatásra. Erdőkertes rendelkezik minden infrastruktúrával, ami egy kényelmes életet biztosít az ide költözőknek. A közelben, iskola, óvoda, orvosi rendelő, fogászat,bevásárlási lehetőségek, piac. Busz megálló pár perc sétára található, de a vasút állomás sincs messze. Hitel ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk rendelkezésre.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (4)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 22.25 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 14.28 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 10 Nem van zöldudvar/kert
Konyha 5.28 Igen
Kamra 3.6
Fürdő 5.28
WC 1.35
Közlekedő 9.32
Konyha 12.8
Kamra 2
Terasz 14
Pince 18

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Udvari beálló
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Akácfa utca

79 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Rákóczi út

94 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XV. ker.
Palotás utca

79 000 000 Ft

Eladó Lakás
Dabas

40 500 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp III. ker.
Reviczky Ezredes utca

48 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Keszthely

25 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Erdőkertes

37 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IV. ker.
Virág utca

34 500 000 Ft