Eladó Önálló ház Felsőpakony


Eladó Önálló ház

R425433
95 m²
2
Felújított (4)
zöldudvar/kert

BUDAPEST KÖZVETLEN SZOMSZÉDSÁGÁBAN FELSŐPAKONYON CSALÁDI HÁZ ELADÓ! A csendes, aszfaltozott utcában lévő ház 95 m2-es, és 901 m2-es telekre épült, amelyre még egy ház építhető. Minden közművel rendelkezik, és fúrt kút is van hidroforral. Az épület 1991-ben téglából épült beton alapra, cserép fedést kapott, de azóta folyamatos felújítások történtek, mint például a nyílászárók cserélve lettek, külső Dryvit szigetelést kapott. A fűtése gáz-cirkó-val új radiátorokon keresztül történik. a meleg vizet gázbojler biztosítja. Az új konyhabútor is kb. egy éve készült el és gépekkel is fel van szerelve. Az udvar rendezett, részben parkosított, kis konyhakerttel,fedett kiülővel(24m2) és még a kutyusnak is van kennel. A központhoz nagyon közel van, vasút állomás 10 perc gyalog, busz 5 perc. A település jól ellátott, és autóval Budapest néhány km csupán. Nézze meg, megéri, a megtekintés rugalmas.

Alapadatok

Azonosító R425433
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 32 900 000 Ft
Négyzetméter ár 346 316 Ft
Hely Felsőpakony
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7825
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 95 m²
Telekterület 901 m²

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 1991
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés BUDAPEST KÖZVETLEN SZOMSZÉDSÁGÁBAN FELSŐPAKONYON CSALÁDI HÁZ ELADÓ! A csendes, aszfaltozott utcában lévő ház 95 m2-es, és 901 m2-es telekre épült, amelyre még egy ház építhető. Minden közművel rendelkezik, és fúrt kút is van hidroforral. Az épület 1991-ben téglából épült beton alapra, cserép fedést kapott, de azóta folyamatos felújítások történtek, mint például a nyílászárók cserélve lettek, külső Dryvit szigetelést kapott. A fűtése gáz-cirkó-val új radiátorokon keresztül történik. a meleg vizet gázbojler biztosítja. Az új konyhabútor is kb. egy éve készült el és gépekkel is fel van szerelve. Az udvar rendezett, részben parkosított, kis konyhakerttel,fedett kiülővel(24m2) és még a kutyusnak is van kennel. A központhoz nagyon közel van, vasút állomás 10 perc gyalog, busz 5 perc. A település jól ellátott, és autóval Budapest néhány km csupán. Nézze meg, megéri, a megtekintés rugalmas.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (1)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 20 Nem van zöldudvar/kert dny
Szoba 16 Nem van zöldudvar/kert dny
Konyha 16
Tároló 25
WC 1
Fürdő 3
WC 1

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Riasztóvan
Maradandó ingóságok Konyhabútor gépekkel(gáztűzhely villanysütővel,szag elszívó, hűtő szekrény, mosogatógép).

További információk

Parkolóhely garázs,házkapcsolattal
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Dob utca

69 900 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp V. ker.
Falk Miksa utca

1 600 EUR

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Práter utca

44 900 000 Ft

Eladó Lakás
Érd
Hegesztő utca

52 226 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.