Eladó Önálló ház Gyál


Eladó Önálló ház

R425610
134 m²
4
Jó (3)
zöldudvar/kert

Gyálon 134 m2-es, 4 szobás családi ház eladó! Kellemes csendes környezetben, aszfaltozott utcában, karnyújtásnyira a fővárostól, jó tömegközlekedéssel. Az ingatlan összkomfortos, 895 m2-es telekkel. A ház 1987-ben épült, 2010-ben belső felújításon esett át és a nyílászárók cseréje is megtörtént. A fűtés gáz-cirkóval, és vegyes tüzelésű kazánnal történik radiátorokon keresztül, amelyek szintén cserélve lettek. A ház fele alatt pince van kazánházzal és tárolóval,a bejáratnál fedett terasz, az udvaron fedett kiülésre alkalmas rész, fedett autó beálló, melléképületek, ólak, és kert áll rendelkezésre. Összességében egy élhető otthont kínálok Önnek. Már csak meg kell tekintenie, ezért csak fel kell hívnia és megmutatom.

Alapadatok

Azonosító R425610
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 34 990 000 Ft
Négyzetméter ár 261 119 Ft
Hely Gyál
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7822
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 134 m²
Telekterület 895 m²

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 1987
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés Gyálon 134 m2-es, 4 szobás családi ház eladó! Kellemes csendes környezetben, aszfaltozott utcában, karnyújtásnyira a fővárostól, jó tömegközlekedéssel. Az ingatlan összkomfortos, 895 m2-es telekkel. A ház 1987-ben épült, 2010-ben belső felújításon esett át és a nyílászárók cseréje is megtörtént. A fűtés gáz-cirkóval, és vegyes tüzelésű kazánnal történik radiátorokon keresztül, amelyek szintén cserélve lettek. A ház fele alatt pince van kazánházzal és tárolóval,a bejáratnál fedett terasz, az udvaron fedett kiülésre alkalmas rész, fedett autó beálló, melléképületek, ólak, és kert áll rendelkezésre. Összességében egy élhető otthont kínálok Önnek. Már csak meg kell tekintenie, ezért csak fel kell hívnia és megmutatom.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 4 (1)
Belső szintek 3
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 16.5 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 11.5 Igen Nincs zöldudvar/kert
Szoba 16 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 15.5 Igen Nincs zöldudvar/kert
Szoba 23.5 Nem van zöldudvar/kert
Konyha 21
Kamra 6.5
Fürdő 5
WC 2
Fürdő 6.5
WC 2.5
Közlekedő 7.5

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Redőnyvan
Maradandó ingóságok Konyhabútor(gáztűzhely,elszívó).

További információk

Parkolóhely fedett beálló
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Ikerház
Bp XVIII. ker.
Csaba utca

53 200 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp X. ker.
Újhegy

69 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Reitter Ferenc utca

85 428 817 Ft

Eladó Önálló ház
Ócsa

29 800 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.