Eladó Önálló ház Hegymagas


Eladó Önálló ház

R431805
71 m²
0
Jó (3)
zöldudvar/kert

Eladó a Szent György-hegy nyugati oldalán egy Balaton-felvidéki stílusban megálmodott házikó a hozzá tartozó 3151 m2 nagyságú csodaszép panorámás területtel, melyről rálátás nyílik a Balatonra. Az épület szerkezetkész, 3 szinten van lehetőség a lakótér kialakításra. Az ingatlan minőségi anyagokból, szakszerű kivitelezéssel épült. A befejezés viszont az új tulajdonosra vár, így lehetősége van a saját ízlésének megfelelő kialakításra. Közművek: villany, földkábelen át bekötve. Víz nincs, kútfúrás szükséges ( használati víz ideiglenesen 1 m3-es tartályból). A zárt szennyvíztároló megépült, amelybe a pincéből a csatorna bekötése elkészült. A helyi fűtés számára a kémény a pincéből indítva lett megépítve. További információért vagy megtekintésért kérem, hívjon bizalommal! Irányár: 21,9 millió Ft.

Alapadatok

Azonosító R431805
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 21 900 000 Ft
Négyzetméter ár 308 451 Ft
Hely Hegymagas
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (30)412-6446
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Tapolcai iroda
Telefonszám (iroda) (70)953-9138
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 71 m²
Valós 71 m²
Telekterület 3151 m²

Egyebek

Fűtés egyéb
Fény

Épület

Épült Folyamatosan.
Szerkezet tégla
Épület stílusa egyéb
Lift nincs
Megjegyzés Eladó a Szent György-hegy nyugati oldalán egy Balaton-felvidéki stílusban megálmodott házikó a hozzá tartozó 3151 m2 nagyságú csodaszép panorámás területtel, melyről rálátás nyílik a Balatonra. Az épület szerkezetkész, 3 szinten van lehetőség a lakótér kialakításra. Az ingatlan minőségi anyagokból, szakszerű kivitelezéssel épült. A befejezés viszont az új tulajdonosra vár, így lehetősége van a saját ízlésének megfelelő kialakításra. Közművek: villany, földkábelen át bekötve. Víz nincs, kútfúrás szükséges ( használati víz ideiglenesen 1 m3-es tartályból). A zárt szennyvíztároló megépült, amelybe a pincéből a csatorna bekötése elkészült. A helyi fűtés számára a kémény a pincéből indítva lett megépítve. További információért vagy megtekintésért kérem, hívjon bizalommal! Irányár: 21,9 millió Ft.

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Monor

29 500 000 Ft

Eladó Üdülő (nyaraló)
Lesenceistvánd

4 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
József krt

57 900 000 Ft

Eladó Lakás
Tapolca

23 441 800 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XII. ker.
Böszörményi út

62 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Erzsébet körút

51 900 000 Ft

Eladó Üdülő (nyaraló)
Csabrendek

3 500 000 Ft

Eladó Ikerház
Dunakeszi

80 500 000 Ft