Eladó Önálló ház Hernád


Eladó Önálló ház

R425916
81 m²
2
Felújított (4)
zöldudvar/kert

LOVASOK FIGYELEM! Hernádon, zsebbarát áron tanya eladó! Hernád külterületén, de mégis közel a központhoz kínálok eladásra egy 3053 m2-es területtel rendelkező, 80m2-es, felújított házikót! Az ingatlan a 70-es években épült. Vegyes szerkezetű, vályogból épült és a felújításkor téglával lett korszerűsítve. A házhoz tartozik egy komfortos melléképület és egy nagy garázs, ami szerelő műhelyként is használható. A barátságos kis házikóban két szoba, konyha, nappali, előszoba és fürdőszoba található. Az ingatlan körbekerített, közművek közül villany, valamint fúrt kúttal rendelkezik, fűtése vegyes tüzelésű kazánnal megoldott. Rengeteg fantázia és lehetőség rejlik benne, ha szeretne többet megtudni, kérem, hívjon bizalommal!

Alapadatok

Azonosító R425916
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 17 500 000 Ft
Négyzetméter ár 218 750 Ft
Hely Hernád
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (30)869-7335
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 80 m²
Valós 81 m²
Telekterület 3053 m²

Egyebek

Fűtés kazán
Fény napfényes

Épület

Épült 1970
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés LOVASOK FIGYELEM! Hernádon, zsebbarát áron tanya eladó! Hernád külterületén, de mégis közel a központhoz kínálok eladásra egy 3053 m2-es területtel rendelkező, 80m2-es, felújított házikót! Az ingatlan a 70-es években épült. Vegyes szerkezetű, vályogból épült és a felújításkor téglával lett korszerűsítve. A házhoz tartozik egy komfortos melléképület és egy nagy garázs, ami szerelő műhelyként is használható. A barátságos kis házikóban két szoba, konyha, nappali, előszoba és fürdőszoba található. Az ingatlan körbekerített, közművek közül villany, valamint fúrt kúttal rendelkezik, fűtése vegyes tüzelésű kazánnal megoldott. Rengeteg fantázia és lehetőség rejlik benne, ha szeretne többet megtudni, kérem, hívjon bizalommal!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (2)
Belső szintek földszintes
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 21 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 14.54 Nem van zöldudvar/kert
Konyha 5
Egyéb 12
Előszoba 7.5
Fürdő WC-vel 4
Hall 17 Nem Nincs
Egyéb 45

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely garázs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Dabas

11 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Stollár Béla utca

99 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Március 15 tér

119 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Murányi utca

34 500 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.