Eladó Önálló ház Hernád


Eladó Önálló ház

R431859
85 m²
2
Jó (3)
zöldudvar/kert

Kivételes ajánlat! Csak ebben a hónapban szenzációs áron eladó Hernádon egy családi ház, ami 85%-os készültségi fokban van. A ház szerkezetileg kimagaslóan stabil. Az épület vasbeton alapra épített Ytong falazatból áll. A tetőszerkezet pedig extra erős. Ízléses kövekkel van kirakva a lábazat, illetve a teraszon lévő tartóoszlopok. A ház belső elrendezése is optimális. Egy teraszkapcsolatos nappaliból nyílnak a helyiségek, így minden négyzetméter ki van használva. Két szobával rendelkezik, de ha kevés, akkor egy szoba még kialakítható. Fürdőszoba és a wc külön helyiségben. A mennyezete hangulatos fagerendás. A fűtése ki van építve, de még nincs befejezve, variálható. Házközponti fűtés, ami vagy egy vízteres kandalló segítségévek kivitelezhető, vagy pedig cirkóval. A gázcsonk telken belül van. A többi közmű már a házban megtalálható. A telek 1439 m2, ami még nincs beparkosítva, de így is már szép környezetet biztosít az ingatlan számára. Fúrt kúttal gondozható. Az ár fix, mert elérhető áron kialakíthatja álmai otthonát. Amennyiben szeretne boldog tulajdonosa lenne ennek a remek ingatlannak, kérjem hívjon és szívesen tájékoztatom minden apró részletről.

Alapadatok

Azonosító R431859
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 27 900 000 Ft
Négyzetméter ár 328 235 Ft
Hely Hernád
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7827
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 85 m²
Telekterület 1439 m²

Egyebek

Fűtés házközponti
Fény napfényes

Épület

Épült 2010
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés Kivételes ajánlat! Csak ebben a hónapban szenzációs áron eladó Hernádon egy családi ház, ami 85%-os készültségi fokban van. A ház szerkezetileg kimagaslóan stabil. Az épület vasbeton alapra épített Ytong falazatból áll. A tetőszerkezet pedig extra erős. Ízléses kövekkel van kirakva a lábazat, illetve a teraszon lévő tartóoszlopok. A ház belső elrendezése is optimális. Egy teraszkapcsolatos nappaliból nyílnak a helyiségek, így minden négyzetméter ki van használva. Két szobával rendelkezik, de ha kevés, akkor egy szoba még kialakítható. Fürdőszoba és a wc külön helyiségben. A mennyezete hangulatos fagerendás. A fűtése ki van építve, de még nincs befejezve, variálható. Házközponti fűtés, ami vagy egy vízteres kandalló segítségévek kivitelezhető, vagy pedig cirkóval. A gázcsonk telken belül van. A többi közmű már a házban megtalálható. A telek 1439 m2, ami még nincs beparkosítva, de így is már szép környezetet biztosít az ingatlan számára. Fúrt kúttal gondozható. Az ár fix, mert elérhető áron kialakíthatja álmai otthonát. Amennyiben szeretne boldog tulajdonosa lenne ennek a remek ingatlannak, kérjem hívjon és szívesen tájékoztatom minden apró részletről.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (1)
Belső szintek földszint
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 15.9 Nem van utca
Szoba 17 Nem van utca
Konyha 8.8
Előszoba 3.8
Fürdő 6.6
WC 1.2
Hall 41 Nem Nincs
Kamra 2.3

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok nincs

További információk

Parkolóhely udvari beálló
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Keszthely

19 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Hernád utca

74 888 000 Ft

Eladó Önálló ház
Balatongyörök
Mandulás köz

164 000 EUR

Eladó Lakás
Bp XII. ker.
Városmajor utca

69 500 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Telepy utca

15 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Délegyháza

11 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Gödöllő
Blaháné utca

48 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Dunakeszi

87 500 000 Ft