Eladó Önálló ház Hernád


Eladó Önálló ház

R432853
110 m²
3
Jó (3)
zöldudvar/kert

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Hernád kellemes utcájában, 110m2-es, könnyűszerkezetes, összközműves családi ház bútorozottan eladó. Ha szeretne Hernádra költözni és egy tökéletes otthont keres, jó hírem van, én megtaláltam Önnek! 1370m2-es, körbekerített telken kapott helyet a ház. Homlokzati szigeteléssel ellátott, 2000-ben épült, tetőtérbeépítéses, illetve az egész ház alatt pince található. 2019-ben teljes belső felújítást kapott a ház, ide tényleg csak költözni kell, még a bútorokra sem lesz gondja, mert azok is a vételár részét képezik. Három szoba plusz nappali található a házban. Gyönyörű, sarokkádas fürdőszoba, szép, tágas konyha, gardróbszoba, előszoba, kamra, külön WC helyiségekből áll, kellemes méretű terasszal . A pince is nagyon szép állapotban van, üzleti tevékenységre is kiválóan alkalmas. Fűtése gázkazánról megoldott a földszinten padlófűtéssel az emeleten radiátorokkal. A ház kívülről egy frissítő festésre vár, ezen kívül nincs teendője a házzal. Udvara tágas, egy szimpla és egy dupla garázs is helyet kapott rajta, így akár három autó fedett parkolása is megoldott. A locsolásról fúrt kút gondoskodik, kapuja elektromos. Szomszéd a házzal szemben és a ház végében nincs, így sokkal \"szellősebb\" az érzet. Ha kérdése van, kérem hívjon bizalommal!

Alapadatok

Azonosító R432853
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 34 900 000 Ft
Négyzetméter ár 317 273 Ft
Hely Hernád
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7820
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 110 m²
Telekterület 1371 m²

Egyebek

Fűtés gáz (héra)
Fény napfényes

Épület

Épült 2000
Emeletek I.
Szerkezet panel
Lift nincs
Megjegyzés Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Hernád kellemes utcájában, 110m2-es, könnyűszerkezetes, összközműves családi ház bútorozottan eladó. Ha szeretne Hernádra költözni és egy tökéletes otthont keres, jó hírem van, én megtaláltam Önnek! 1370m2-es, körbekerített telken kapott helyet a ház. Homlokzati szigeteléssel ellátott, 2000-ben épült, tetőtérbeépítéses, illetve az egész ház alatt pince található. 2019-ben teljes belső felújítást kapott a ház, ide tényleg csak költözni kell, még a bútorokra sem lesz gondja, mert azok is a vételár részét képezik. Három szoba plusz nappali található a házban. Gyönyörű, sarokkádas fürdőszoba, szép, tágas konyha, gardróbszoba, előszoba, kamra, külön WC helyiségekből áll, kellemes méretű terasszal . A pince is nagyon szép állapotban van, üzleti tevékenységre is kiválóan alkalmas. Fűtése gázkazánról megoldott a földszinten padlófűtéssel az emeleten radiátorokkal. A ház kívülről egy frissítő festésre vár, ezen kívül nincs teendője a házzal. Udvara tágas, egy szimpla és egy dupla garázs is helyet kapott rajta, így akár három autó fedett parkolása is megoldott. A locsolásról fúrt kút gondoskodik, kapuja elektromos. Szomszéd a házzal szemben és a ház végében nincs, így sokkal \"szellősebb\" az érzet. Ha kérdése van, kérem hívjon bizalommal!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (0)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 13 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 12 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 9 Nem van zöldudvar/kert
Hall 18.5 Nem Nincs
Konyha 11.5
Fürdő 5.5
WC 1.5
Közlekedő 13.5
Előszoba 9
Kamra 3
Terasz 19
Terasz 22
Pince 55

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely 3 garázs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp I. ker.
Hunyadi János utca

55 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Csömör

63 800 000 Ft

Eladó Ikerház
Ecser

55 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp XVIII. ker.
Ganzkertváros

59 500 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Meder utca

115 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Bazsarózsa utca

23 800 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Alsórákos

28 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XI. ker.
Bercsényi utca

79 900 000 Ft