Eladó Önálló ház Hernád


Eladó Önálló ház

R434089
160 m²
5
Átlagos (2)
zöldudvar/kert

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Befektetők figyelem, 4 garzonos családi ház eladó! Hernád csendes utcájában 160 m2-es családi ház, melyben 4 külön álló lakrész lett kialakítva, várja új tulajdonosát. Az ingatlan akár családi házként is működhet, csak pár fal egybenyitására lesz szükség, ha így marad a jelenlegi állapotában, akkor 4 külön álló bérlő számára kiadható, jelenleg is bérlők lakják. Minden lakrész külön mérőórákkal rendelkezik. Akár munkásszállásnak is tökéletes az épület. 2004-ben épült téglából, minden garzonban fürdőszoba wc-vel, konyha nappalival és szoba, illetve galéria található. A telke 1623 m2-es, mely szántó besorolású. Az ingatlan összközműves. Ha további tájékoztatásra lenne szüksége, kérem hívjon bizalommal.

Alapadatok

Azonosító R434089
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 18 600 000 Ft
Négyzetméter ár 116 250 Ft
Hely Hernád
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7820
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 160 m²
Telekterület 1623 m²

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 2004
Lakásszám 1-5
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Befektetők figyelem, 4 garzonos családi ház eladó! Hernád csendes utcájában 160 m2-es családi ház, melyben 4 külön álló lakrész lett kialakítva, várja új tulajdonosát. Az ingatlan akár családi házként is működhet, csak pár fal egybenyitására lesz szükség, ha így marad a jelenlegi állapotában, akkor 4 külön álló bérlő számára kiadható, jelenleg is bérlők lakják. Minden lakrész külön mérőórákkal rendelkezik. Akár munkásszállásnak is tökéletes az épület. 2004-ben épült téglából, minden garzonban fürdőszoba wc-vel, konyha nappalival és szoba, illetve galéria található. A telke 1623 m2-es, mely szántó besorolású. Az ingatlan összközműves. Ha további tájékoztatásra lenne szüksége, kérem hívjon bizalommal.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás

Állapot

Ingatlan Átlagos (2)
Ház kívül Átlagos (2)
Ház belül Átlagos (2)

Extrák

Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely udvaron
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Andrássy út

324 900 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp XVII. ker.
Madárdomb

49 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XV. ker.
Eötvös utca

72 990 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Andrássy út

329 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Ikerház
Bp XIX. ker.
Kispest

41 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XIX. ker.
Kispest

83 800 000 Ft

Eladó Önálló ház
Albertirsa

56 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Múzeum körút

24 800 000 Ft