Eladó Önálló ház Inárcs


Eladó Önálló ház

R433319
139 m²
5
Jó (3)
zöldudvar/kert

Ha szeretne a város zajától, csendes helyre költözni, itt a lehetőség! Budapesttől, 32 km-re, Inárcson, megvételre kínálok 1438m2-es sarki telken lévő 139m2-es összközműves családi házat. A ház 2019-ben teljesen fel lett újítva, és ki lett bővítve, egy 50m-es új építésű külön bejáratú ingatlannal. A bővített része padló fűtéssel rendelkezik, illetve az egész háznak a fűtése gáz cirkóval megoldott. A felújítás magába foglalta az elektromos hálózat, valamint a nyílászárók cseréjét. A tető 7 éve teljes felújítást kapott. Az ingatlanokban, 5 szoba, 2 közlekedő, 2 amerikai konyha és 2 plusz egy 1 félig kész fürdőszoba található, melyhez minden megvan, csempe, szaniterek, ennek befejezése az új tulajdonosra vár. Nagyon szép rendben tartott az épület és a kert is. Egy 16 m2-es pince is kialakításra került melyet az udvarból lehet megközelíteni. A ház nagyságából, és elhelyezkedéséből adódóan 2 generáció együttélésére is alkalmas. Ha van Inárcson telke, de házat szeretne venni itt a nagyszerű alkalom, mivel a tulajdonos a telek árát beszámítja a vételárban! Személyesen megnézné az ingatlant vagy kérdése van hívjon bizalommal!

Alapadatok

Azonosító R433319
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 45 000 000 Ft
Négyzetméter ár 323 741 Ft
Hely Inárcs
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7825
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 139 m²
Valós 139 m²
Telekterület 1438 m²

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 1990
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés Ha szeretne a város zajától, csendes helyre költözni, itt a lehetőség! Budapesttől, 32 km-re, Inárcson, megvételre kínálok 1438m2-es sarki telken lévő 139m2-es összközműves családi házat. A ház 2019-ben teljesen fel lett újítva, és ki lett bővítve, egy 50m-es új építésű külön bejáratú ingatlannal. A bővített része padló fűtéssel rendelkezik, illetve az egész háznak a fűtése gáz cirkóval megoldott. A felújítás magába foglalta az elektromos hálózat, valamint a nyílászárók cseréjét. A tető 7 éve teljes felújítást kapott. Az ingatlanokban, 5 szoba, 2 közlekedő, 2 amerikai konyha és 2 plusz egy 1 félig kész fürdőszoba található, melyhez minden megvan, csempe, szaniterek, ennek befejezése az új tulajdonosra vár. Nagyon szép rendben tartott az épület és a kert is. Egy 16 m2-es pince is kialakításra került melyet az udvarból lehet megközelíteni. A ház nagyságából, és elhelyezkedéséből adódóan 2 generáció együttélésére is alkalmas. Ha van Inárcson telke, de házat szeretne venni itt a nagyszerű alkalom, mivel a tulajdonos a telek árát beszámítja a vételárban! Személyesen megnézné az ingatlant vagy kérdése van hívjon bizalommal!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 12 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 16 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 12 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 7 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 7 Nem Nincs zöldudvar/kert
Amerikai konyha étkezővel 30
Amerikai konyha étkezővel 24
Fürdő WC-vel 6
Fürdő 3.5
Fürdő 6
Közlekedő 12
Közlekedő 3.5
Pince 16

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Redőnyvan
Maradandó ingóságok megbeszélés tárgyát képezik.

További információk

Parkolóhely garázs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Érd
Csordás utca

39 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Érd
Csordás utca

42 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Érd
Csordás utca

42 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Dunakeszi

77 500 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Budakeszi
Nagyszénászug

130 000 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp I. ker.
Várkert rakpart

900 EUR

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Üllői út

42 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Dunavecse

26 500 000 Ft