Eladó Önálló ház Inárcs


Eladó Önálló ház

R433905
58 m²
2
Átlagos (2)
zöldudvar/kert

Inárcs csendes aszfaltos utcájában, eladóvá vált egy 2735m2-es telken lévő, 58m2-es, vegyes falazatú ház. Az ingatlan összközműves és helyett kapott benne 2 szoba, konyha, előszoba, fürdő, kamra. A ház mögött található a garázs, melléképületek. A telek méretéből adódóan lehetőség nyílik gyümölcsfák telepítésére, fóliázásra, gazdálkodásra, állattartásra. A téli napokon nem csak a gázkonvektor őrizheti a ház melegét, cserépkályhával is lehetőség van fűteni. A közelben az M5-ös autópálya, buszmegálló, orvosi rendelő, gyógyszertár, boltok. Itt a nagyszerű alkalom, hogy távol a város zajától, de mégis a főváros közelében megtalálja álmai otthonát, melyet saját ízlésének megfelelően alakíthat. Ha kérdése van,kérem hívjon bizalommal!

Alapadatok

Azonosító R433905
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 17 900 000 Ft
Négyzetméter ár 308 621 Ft
Hely Inárcs
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7820
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 58 m²
Valós 58 m²
Telekterület 2735 m²

Egyebek

Fűtés gáz (konvektor)
Fény napfényes

Épület

Épült 1950
Szerkezet egyéb
Lift nincs
Megjegyzés Inárcs csendes aszfaltos utcájában, eladóvá vált egy 2735m2-es telken lévő, 58m2-es, vegyes falazatú ház. Az ingatlan összközműves és helyett kapott benne 2 szoba, konyha, előszoba, fürdő, kamra. A ház mögött található a garázs, melléképületek. A telek méretéből adódóan lehetőség nyílik gyümölcsfák telepítésére, fóliázásra, gazdálkodásra, állattartásra. A téli napokon nem csak a gázkonvektor őrizheti a ház melegét, cserépkályhával is lehetőség van fűteni. A közelben az M5-ös autópálya, buszmegálló, orvosi rendelő, gyógyszertár, boltok. Itt a nagyszerű alkalom, hogy távol a város zajától, de mégis a főváros közelében megtalálja álmai otthonát, melyet saját ízlésének megfelelően alakíthat. Ha kérdése van,kérem hívjon bizalommal!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 18 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 16 Nem Nincs zöldudvar/kert
Konyha 11.5
Kamra 2
Fürdő WC-vel 2.6
Előszoba 8.5

Állapot

Ingatlan Átlagos (2)
Ház kívül Átlagos (2)
Ház belül Átlagos (2)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely garázs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Terézváros, Nagykörúton belül

53 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Bethlen Gábor utca

64 800 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Népszínház utca

31 990 000 Ft

Eladó Önálló ház
Pilisjászfalu
Bécsi út

14 605 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Zoltán utca

32 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XVII. ker.
Újlak utca

28 480 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Mester utca

35 500 000 Ft

Eladó Önálló ház
Hernád

24 900 000 Ft