Eladó Önálló ház Inárcs


Eladó Önálló ház

R435851
130 m²
7
Felújítandó (1)
zöldudvar/kert

Inárcson két generáció együttélésére alkalmas tanya eladó, mely művelés alól kivett zártkert és lakóház minősítést kapta! Inárcs külterületén két különálló lakóházzal rendelkező tanya, melyhez 8567 m2-es földterület tartozik, sürgősen keresi új tulajdonosát! Az ingatlanok láttak már szebb napokat is, de némi felújítással kellemes otthont varázsolhat belőlük. A 75m2-es és 55m2-es házban összesen 4 egész és 3 fél szoba, valamint 2 nappali található. A vízszolgáltatás fúrt kútról, a fűtés 1-1 vegyes tüzelésű kazánról működik. Csendes, nyugodt, erdős környezetben található. Ha további információra lenne szüksége az ingatlannal kapcsolatban, kérem hívjon bizalommal!

Alapadatok

Azonosító R435851
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 25 900 000 Ft
Négyzetméter ár 199 231 Ft
Hely Inárcs
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7820
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 130 m²
Telekterület 8567 m²

Egyebek

Fűtés kazán
Fény napfényes

Épület

Épült 1968
Szerkezet egyéb
Lift nincs
Megjegyzés Inárcson két generáció együttélésére alkalmas tanya eladó, mely művelés alól kivett zártkert és lakóház minősítést kapta! Inárcs külterületén két különálló lakóházzal rendelkező tanya, melyhez 8567 m2-es földterület tartozik, sürgősen keresi új tulajdonosát! Az ingatlanok láttak már szebb napokat is, de némi felújítással kellemes otthont varázsolhat belőlük. A 75m2-es és 55m2-es házban összesen 4 egész és 3 fél szoba, valamint 2 nappali található. A vízszolgáltatás fúrt kútról, a fűtés 1-1 vegyes tüzelésű kazánról működik. Csendes, nyugodt, erdős környezetben található. Ha további információra lenne szüksége az ingatlannal kapcsolatban, kérem hívjon bizalommal!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 7 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás

Állapot

Ingatlan Felújítandó (1)
Ház kívül Felújítandó (1)
Ház belül Felújítandó (1)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely utcán
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp III. ker.
Táborhegy

315 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVIII. ker.
Babits Mihály utca

118 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Vadász utca

185 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Mosztár utca

98 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Raktárépület
Bp XXII. ker.

690 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Peterdy utca

49 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Diószegi Sámuel utca

16 990 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Izabella utca

89 000 000 Ft