Eladó Önálló ház Kővágóörs


Eladó Önálló ház

R432613
300 m²
0
zöldudvar/kert

Családi ház a Káli-medencében. Nagy létszámú családnak, vagy nyaralóként baráti társaságnak, esetleg szoba kiadáshoz üzleti vállalkozásnak is alkalmas ez a nagy méretű családi ház. Az ingatlan csendes helyen de jól megközelíthető helyen, közel a Balatonhoz található. Az épület jó, minőségi anyagokból épült, nem igényel átalakítást, szinte azonnal birtokba vehető. Kialakítása használhatóság szempontjából praktikus élettér és állandó lakásra, nyaralásra alkalmas. További információkkal szívesen szolgálunk megkeresésre.

Alapadatok

Azonosító R432613
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 42 000 000 Ft
Négyzetméter ár 140 000 Ft
Hely Kővágóörs
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (30)324-5042
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Tapolcai iroda
Telefonszám (iroda) (70)953-9138
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 300 m²
Telekterület 809 m²

Egyebek

Fűtés kazán
Fény

Épület

Épült 1995
Lakásszám 1-5
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés Családi ház a Káli-medencében. Nagy létszámú családnak, vagy nyaralóként baráti társaságnak, esetleg szoba kiadáshoz üzleti vállalkozásnak is alkalmas ez a nagy méretű családi ház. Az ingatlan csendes helyen de jól megközelíthető helyen, közel a Balatonhoz található. Az épület jó, minőségi anyagokból épült, nem igényel átalakítást, szinte azonnal birtokba vehető. Kialakítása használhatóság szempontjából praktikus élettér és állandó lakásra, nyaralásra alkalmas. További információkkal szívesen szolgálunk megkeresésre.

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Kiadó Ikerház
Bp III. ker.
Domoszló útja

3 000 EUR

Eladó Raktárépület
Nagytarcsa
Déri Miksa utca

37 023 000 Ft

Eladó Önálló ház
Dunakeszi

105 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Sümeg

59 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Tapolca

23 441 800 Ft

Eladó Üdülő (nyaraló)
Lesenceistvánd

5 600 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Hévíz

150 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Szeszgyár utca

43 000 000 Ft