Eladó Önálló ház Ladánybene


Eladó Önálló ház

R433872
55 m²
2
Átlagos (2)
zöldudvar/kert

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Ladánybene központjához közel, autentikus, nádtetős parasztház eladó, mely tanya minősítést kapott. A szebb napokat is látott 55m2-es parasztház 2000m2-es telken áll, gyönyörű környezetben, egy kedves kis településen ahol mindenki kedves és figyelmes. A házban villanyáram, gáz be van vezetve, a vízellátásról ivóvíz minőségű fúrt kút gondoskodik, a szennyvíz elvezetés emésztőbe történik. Kis fantáziával igazi családi otthon lehet. A házhoz tartozik egy 24m2-es melléképület, amelyben két ól és 3 tároló helyiség is található, továbbá egy pince is, amely széleskörűen használható. Helyi járatok 400 méterre, amellyel Kecskemétre, Dabasra, Budapestre is lehet utazni. Ugyanezen városok autóval is könnyen megközelíthetőek, Kecskemét 20 perc, Dabas 22 perc, Budapest 45 perc.Jó lokáció, csendes környezet, biztonságos környék jellemzi az ingatlant, ha kiszabadulna a városból, ne keressen tovább, hívjon bizalommal.

Alapadatok

Azonosító R433872
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 6 900 000 Ft
Négyzetméter ár 125 455 Ft
Hely Ladánybene
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (30)384-1211
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 55 m²
Valós 55 m²
Telekterület 2000 m²
Belmagasság 2.3

Egyebek

Fűtés gáz (konvektor)
Fény

Épület

Épült 1980
Szerkezet egyéb
Lift nincs
Megjegyzés Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Ladánybene központjához közel, autentikus, nádtetős parasztház eladó, mely tanya minősítést kapott. A szebb napokat is látott 55m2-es parasztház 2000m2-es telken áll, gyönyörű környezetben, egy kedves kis településen ahol mindenki kedves és figyelmes. A házban villanyáram, gáz be van vezetve, a vízellátásról ivóvíz minőségű fúrt kút gondoskodik, a szennyvíz elvezetés emésztőbe történik. Kis fantáziával igazi családi otthon lehet. A házhoz tartozik egy 24m2-es melléképület, amelyben két ól és 3 tároló helyiség is található, továbbá egy pince is, amely széleskörűen használható. Helyi járatok 400 méterre, amellyel Kecskemétre, Dabasra, Budapestre is lehet utazni. Ugyanezen városok autóval is könnyen megközelíthetőek, Kecskemét 20 perc, Dabas 22 perc, Budapest 45 perc.Jó lokáció, csendes környezet, biztonságos környék jellemzi az ingatlant, ha kiszabadulna a városból, ne keressen tovább, hívjon bizalommal.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 12 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 20 Nem van zöldudvar/kert
Konyha 13
Előszoba 8
Fürdő WC-vel 3
Terasz 4
Egyéb 4
Egyéb 3
Egyéb 24
Pince 7

Állapot

Ingatlan Átlagos (2)
Ház kívül Átlagos (2)
Ház belül Átlagos (2)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Kerten belül
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Kiadó Lakás
Bp VI. ker.
Andrássy út

320 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XX. ker.
Előd utca

27 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XXII. ker.
Társasház utca

30 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Ferenciek tere

112 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Ikerház
Tura

39 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XVIII. ker.
Újpéteritelep

64 942 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XVIII. ker.
Újpéteritelep

77 870 000 Ft

Eladó Önálló ház
Lajosmizse

7 500 000 Ft