Eladó Önálló ház Lajosmizse


Eladó Önálló ház

R425873
67 m²
2
Jó (3)
zöldudvar/kert

MÉHÉSZEK figyelem! Lajosmizse külterületén, akácerdő ölelésében, selyemfű mezőben kínálunk eladásra egy jó állapotú, takaros kis tanyát. A csaknem 3000 m2-es területet kb 2 km-es földúton közelíthetjük meg, melyen hagyományos elrendezésben találjuk a két épületet - egyikben 2 szoba, a másikban konyha és tárolók találhatók. Az épületeket rendszeresen karbantartották, ezért nagyon jó állapotúak. Természetesen ólak is vannak, szárnyasok és sertések tartásához. Az autót zárható garázsban tarthatjuk. Az ingatlanon van villany, a vízellátást fúrt kútról hidrofor biztosítja és a konyhába be van vezetve. Fürdőszoba nincs, de a konyha melletti tárolóból kialakítható. Vezetékes telefon és internet van! Ha önellátásra szeretne berendezkedni, ez a hely Önnek való! Megtekintéshez a hét bármely napján hívhat!

Alapadatok

Azonosító R425873
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 7 000 000 Ft
Négyzetméter ár 104 478 Ft
Hely Lajosmizse
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7827
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 67 m²
Valós 67 m²
Telekterület 2931 m²
Belmagasság 250

Egyebek

Fűtés egyéb
Fény napfényes
Közös költség nincs

Épület

Épült 1960
Szerkezet egyéb
Épület stílusa egyéb
Lift nincs
Megjegyzés MÉHÉSZEK figyelem! Lajosmizse külterületén, akácerdő ölelésében, selyemfű mezőben kínálunk eladásra egy jó állapotú, takaros kis tanyát. A csaknem 3000 m2-es területet kb 2 km-es földúton közelíthetjük meg, melyen hagyományos elrendezésben találjuk a két épületet - egyikben 2 szoba, a másikban konyha és tárolók találhatók. Az épületeket rendszeresen karbantartották, ezért nagyon jó állapotúak. Természetesen ólak is vannak, szárnyasok és sertések tartásához. Az autót zárható garázsban tarthatjuk. Az ingatlanon van villany, a vízellátást fúrt kútról hidrofor biztosítja és a konyhába be van vezetve. Fürdőszoba nincs, de a konyha melletti tárolóból kialakítható. Vezetékes telefon és internet van! Ha önellátásra szeretne berendezkedni, ez a hely Önnek való! Megtekintéshez a hét bármely napján hívhat!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 20 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 15 Nem van zöldudvar/kert
Konyha 12
Kamra 8
Tároló 12
Egyéb 15

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely garázs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld-Kertváros

47 200 000 Ft

Eladó Lakás
Keszthely

16 400 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Balzac utca

72 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Balzac utca

48 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.