Eladó Önálló ház Lajosmizse


Eladó Önálló ház

R433372
153 m²
5
Felújított (4)
zöldudvar/kert

Két tanya egy áráért! Lajosmizse központjához közel eladó egy jelenleg is működő földművelésre kialakított nagybirtok, amely 111.600 m2. Amelyen található 2,5 hektár vágásérett akác erdő, szántó, legelő, gyümölcsös és egy második tanya is. A házak 2016-ban épültek. A tanyákhoz 5 fúrt kút tartozik, víztározóval, ólakkal, fedett színnel, raktárakkal és garázzsal. Az öntöző rendszer is ki van építve, amelynek egy része automatizált. Az egész birtok körbe van kerítve, a házak szigetelve, nyílászárók újak. A házak színre festése az új tulajdonosra vár, így saját ízlésére alakíthatja leendő birtokát. Befektetésnek is tökéletes, gazdálkodóknak a már meglévő infrastruktúra miatt, azoknak akik nem szeretnének gazdálkodni, akár a második tanya és a földek bérbeadásával állandó jövedelem forrás lehet. Magában az épületben is rejlenek még lehetőségek a kibővítésre. Ekkora birtokon, csak a képzelet szabhat határt. Ha felkeltettem az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal.

Alapadatok

Azonosító R433372
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 45 000 000 Ft
Négyzetméter ár 294 118 Ft
Hely Lajosmizse
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7827
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 153 m²
Valós 153 m²
Telekterület 111600 m²
Belmagasság 2.9

Egyebek

Fűtés kazán
Fény

Épület

Épült 2016
Szerkezet egyéb
Lift nincs
Megjegyzés Két tanya egy áráért! Lajosmizse központjához közel eladó egy jelenleg is működő földművelésre kialakított nagybirtok, amely 111.600 m2. Amelyen található 2,5 hektár vágásérett akác erdő, szántó, legelő, gyümölcsös és egy második tanya is. A házak 2016-ban épültek. A tanyákhoz 5 fúrt kút tartozik, víztározóval, ólakkal, fedett színnel, raktárakkal és garázzsal. Az öntöző rendszer is ki van építve, amelynek egy része automatizált. Az egész birtok körbe van kerítve, a házak szigetelve, nyílászárók újak. A házak színre festése az új tulajdonosra vár, így saját ízlésére alakíthatja leendő birtokát. Befektetésnek is tökéletes, gazdálkodóknak a már meglévő infrastruktúra miatt, azoknak akik nem szeretnének gazdálkodni, akár a második tanya és a földek bérbeadásával állandó jövedelem forrás lehet. Magában az épületben is rejlenek még lehetőségek a kibővítésre. Ekkora birtokon, csak a képzelet szabhat határt. Ha felkeltettem az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (3)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 18 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 18 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 13 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 13 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 18 Nem van zöldudvar/kert
Konyha 12
Előszoba 5
Fürdő 3
WC 2
Előszoba 21
Raktár 56
Egyéb 56
Egyéb 25
Egyéb 15
Pince 8
Konyha 20
Fürdő WC-vel 8
Egyéb 35

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Kertisütővan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok a tanya működéséhez elengedhetetlen kis és nagy gépek külön megegyezés tárgyát képezik.

További információk

Parkolóhely fedett garázs az első háznál.
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Bp XVIII. ker.
Miklóstelep

65 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Andrássy út

324 900 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp XVII. ker.
Madárdomb

49 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Andrássy út

329 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Iroda
Bp VII. ker.
Erzsébetváros, Nagykörúton kívül

94 500 Ft

Kiadó Iroda
Bp VII. ker.
Szinva

145 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp VII. ker.
Szinva

126 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp VII. ker.
Szinva

650 000 Ft