Eladó Önálló ház Leányfalu


Eladó Önálló ház

R418495
375 m²
6
Újszerű (5)
zöldudvar/kert

PANORÁMA, ELEGANCIA, TÁGAS TEREK!! Szentendre-Leányfalu határán, Som utca környékén, gyönyörű fenyőfák takarásában, aszfaltos, csendes utcában eladó ez a nettó 310m2-es, bruttó: 375m2-es, félszint eltolásos, 6 szobás, 2 fürdőszobás, újszerű, minőségi fa nyílászárókkal beépített családi ház, 1253 m2-es telekkel, mely akár még bővíthető 740m2 telekkel. A központi élettér, konyha- étkező-nappali együttese, amelyhez szervesen kapcsolódik a panorámás terasz, kiválóan alkalmas a nyüzsgő családi életre és baráti összejövetelekre. Funkcionális kialakítása nagyon jó, a nappali és hálók jól elkülönülnek, több hasznos tároló, terasz, háztartási helyiség, igényes fából készült beépített szekrény került kialakításra. Az ingatlan 2004-ben épült, újszerű állapotú, nappalijában kandalló és klíma került beépítésre. A ház alatt, tágas, 3 autónak elegendő garázs található, ugyanakkor a ház előtt térkövezett területen több autó parkolására van elegendő hely. Az épületet parkosított, gondozott, öntözőrendszerrel ellátott, gyönyörű teraszos kert veszi körül, ahol egy befejezésre váró kerti úszómedence is kialakításra került. Az ingatlan autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, néhány perc alatt elérhető buszmegálló, oktatási intézmények, orvosi rendelő, gyógyszertár, élelmiszerbolt, pékség, könyvtár, focipálya, Termálfürdő, Yacht kikötő. A Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér a Megyeri hídon át 30 perc alatt elérhető.

Alapadatok

Azonosító R418495
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 98 000 000 Ft
Négyzetméter ár 316 129 Ft
Hely Leányfalu
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)931-5506
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Erzsébetváros - Kertész utcai iroda

Terület

Hivatalos alapterület 310 m²
Valós 375 m²
Telekterület 1253 m²
Belmagasság 285

Egyebek

Fűtés kazán
Fény napfényes

Épület

Épült 2004
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lift nincs
Megjegyzés PANORÁMA, ELEGANCIA, TÁGAS TEREK!! Szentendre-Leányfalu határán, Som utca környékén, gyönyörű fenyőfák takarásában, aszfaltos, csendes utcában eladó ez a nettó 310m2-es, bruttó: 375m2-es, félszint eltolásos, 6 szobás, 2 fürdőszobás, újszerű, minőségi fa nyílászárókkal beépített családi ház, 1253 m2-es telekkel, mely akár még bővíthető 740m2 telekkel. A központi élettér, konyha- étkező-nappali együttese, amelyhez szervesen kapcsolódik a panorámás terasz, kiválóan alkalmas a nyüzsgő családi életre és baráti összejövetelekre. Funkcionális kialakítása nagyon jó, a nappali és hálók jól elkülönülnek, több hasznos tároló, terasz, háztartási helyiség, igényes fából készült beépített szekrény került kialakításra. Az ingatlan 2004-ben épült, újszerű állapotú, nappalijában kandalló és klíma került beépítésre. A ház alatt, tágas, 3 autónak elegendő garázs található, ugyanakkor a ház előtt térkövezett területen több autó parkolására van elegendő hely. Az épületet parkosított, gondozott, öntözőrendszerrel ellátott, gyönyörű teraszos kert veszi körül, ahol egy befejezésre váró kerti úszómedence is kialakításra került. Az ingatlan autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, néhány perc alatt elérhető buszmegálló, oktatási intézmények, orvosi rendelő, gyógyszertár, élelmiszerbolt, pékség, könyvtár, focipálya, Termálfürdő, Yacht kikötő. A Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér a Megyeri hídon át 30 perc alatt elérhető.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 6 (7)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 40.28 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 13.84 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 19.9 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 16.62 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 10 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 15.15 Nem van zöldudvar/kert
Konyha 23
Kamra 2.3
Terasz 21
Terasz 15.5
Fürdő WC-vel 10
Fürdő WC-vel 8
WC 2
Előszoba 12
Egyéb 4
Raktár 10
Közlekedő 6

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Szaunavan
Medencevan
Kertisütővan
Riasztóvan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok beépített bútorok

További információk

Parkolóhely 59,29-es garázs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Ikerház
Fót
Fótliget

149 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Ábrahámhegy

75 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Teréz krt.

700 000 EUR

Eladó Önálló ház
Balatonfüred
Rizling utca

70 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.