Eladó Önálló ház Monorierdő


Eladó Önálló ház

R423253
200 m²
4
Jó (3)
zöldudvar/kert

MONORIERDŐN, VASÚTÁLLOMÁSHOZ KÖZEL CSALÁDI HÁZ ELADÓ! Az ingatlan egy csendes, nyugodt utcában található, mégis minden elérhető távolságban helyezkedik el. A ház 200m2-es, amihez tartozik egy 893m2-es terület. Igazán remek választás azoknak, akik kedvelik a tágas tereket vagy akik több generációs házat keresnek. Az ingatlan úgy lett kialakítva, hogy rendelkezik egy külső lépcső feljáróval, így akár három generációssá is alakítható külön bejárással az ingatlan. Közművek közül a villany és a gáz került bevezetésre, vízellátását fúrt kút biztosítja, mely ivóvíz minőségű. Fűtéséről padlófűtés gondoskodik gázcirkóval. A ház szigetelt beton blokkból épült 1994-ben, kialakítása több igénynek is megfelel, rengeteg lehetősséggel. Az emeleti részen kapott helyen a három külön hálószoba, egy fürdő és egy gardrób, a földszinten tárul elénk a hatalmas, 58m2-es nappali, ahonnan kijuthatunk egy L alakú teraszrészre, melyből leendő tulajdonosa egy igazi pihenőrészt hozhat létre. A szuterén részben található a konyha étkezővel, egy előszoba és egy fürdő. Külön garázs, és kazánház tartozik még a házhoz. Hívjon bizalommal, jöjjön el velem és nézze meg, mert érdemes.

Alapadatok

Azonosító R423253
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 29 600 000 Ft
Négyzetméter ár 148 000 Ft
Hely Monorierdő
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)337-0587
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 200 m²
Valós 200 m²
Telekterület 893 m²

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 1994
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés MONORIERDŐN, VASÚTÁLLOMÁSHOZ KÖZEL CSALÁDI HÁZ ELADÓ! Az ingatlan egy csendes, nyugodt utcában található, mégis minden elérhető távolságban helyezkedik el. A ház 200m2-es, amihez tartozik egy 893m2-es terület. Igazán remek választás azoknak, akik kedvelik a tágas tereket vagy akik több generációs házat keresnek. Az ingatlan úgy lett kialakítva, hogy rendelkezik egy külső lépcső feljáróval, így akár három generációssá is alakítható külön bejárással az ingatlan. Közművek közül a villany és a gáz került bevezetésre, vízellátását fúrt kút biztosítja, mely ivóvíz minőségű. Fűtéséről padlófűtés gondoskodik gázcirkóval. A ház szigetelt beton blokkból épült 1994-ben, kialakítása több igénynek is megfelel, rengeteg lehetősséggel. Az emeleti részen kapott helyen a három külön hálószoba, egy fürdő és egy gardrób, a földszinten tárul elénk a hatalmas, 58m2-es nappali, ahonnan kijuthatunk egy L alakú teraszrészre, melyből leendő tulajdonosa egy igazi pihenőrészt hozhat létre. A szuterén részben található a konyha étkezővel, egy előszoba és egy fürdő. Külön garázs, és kazánház tartozik még a házhoz. Hívjon bizalommal, jöjjön el velem és nézze meg, mert érdemes.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 4 (4)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 58.24 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 9.75 Igen van zöldudvar/kert
Szoba 13 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 9 Igen van zöldudvar/kert
Előszoba 14.68
Fürdő WC-vel 4
Konyha 38.41
Közlekedő 16.34
Fürdő WC-vel 4
Egyéb 4.87

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Garázs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Ikerház
Mocsa
Kossuth Lajos utca

23 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Dabas

39 200 000 Ft

Eladó Önálló ház
Ladánybene

15 500 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp XIV. ker.
IlosvaI Selymes utca

135 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Lakás
Bp IX. ker.
Közraktár utca

1 550 EUR

Eladó Üdülő (nyaraló)
Balatonederics

31 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Drégely utca

79 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp II. ker.
Margit körút

139 900 000 Ft