Eladó Önálló ház Nagykőrös


Eladó Önálló ház

R433280
120 m²
2
Jó (3)
zöldudvar/kert

Nagykőrös külterületén eladásra kínálok egy családias kis tanyát, amelyet erdő vesz körül. A telek földművelésre, állattartásra egyaránt alkalmas. Az öntözésről és a ház víz ellátásáról 3 fúrt kút gondoskodik.Több melléképület tartozik a tanyához, ólak, tárolók, garázs, nyári konyha, kazánház. A ház körül 3 kertrész is elhelyezkedik, így veteményes, virágoskert is kialakítható. Egy kellemesen árnyékos teraszról, ha belépünk a házba egy közlekedőből nyílnak a helyiségek a nagy és napfényes konyha, két hálószoba és a fürdőszoba is. Az udvarról megközelítve, külön bejárattal rendelkezik a nyári konyha és a tárolók is. A garázs és a több tároló, teljesen külön álló épület. A varázslatos hátsó udvarban, több ól is helyet kapott, amelyek többféle állat tartásra is lehetőséget nyújtanak. Az egész hátsó rész fásított, kellemes a legnagyobb melegben is. Ha felkeltettem az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

Alapadatok

Azonosító R433280
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 15 500 000 Ft
Négyzetméter ár 129 167 Ft
Hely Nagykőrös
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (30)384-1211
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 120 m²
Valós 120 m²
Telekterület 4369 m²
Belmagasság 2.5

Egyebek

Fűtés kazán
Fény napfényes

Épület

Szerkezet egyéb
Lift nincs
Megjegyzés Nagykőrös külterületén eladásra kínálok egy családias kis tanyát, amelyet erdő vesz körül. A telek földművelésre, állattartásra egyaránt alkalmas. Az öntözésről és a ház víz ellátásáról 3 fúrt kút gondoskodik.Több melléképület tartozik a tanyához, ólak, tárolók, garázs, nyári konyha, kazánház. A ház körül 3 kertrész is elhelyezkedik, így veteményes, virágoskert is kialakítható. Egy kellemesen árnyékos teraszról, ha belépünk a házba egy közlekedőből nyílnak a helyiségek a nagy és napfényes konyha, két hálószoba és a fürdőszoba is. Az udvarról megközelítve, külön bejárattal rendelkezik a nyári konyha és a tárolók is. A garázs és a több tároló, teljesen külön álló épület. A varázslatos hátsó udvarban, több ól is helyet kapott, amelyek többféle állat tartásra is lehetőséget nyújtanak. Az egész hátsó rész fásított, kellemes a legnagyobb melegben is. Ha felkeltettem az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 16.5 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 12 Nem van zöldudvar/kert
Konyha 14
Közlekedő 14
Fürdő 6.5
WC 2
Raktár 17
Kamra 6.2
Egyéb 13

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely garázs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Kiadó Üzlethelyiség
Bp VII. ker.
Erzsébet körút

1 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Örkény

29 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Erdőkertes

46 400 000 Ft

Eladó Önálló ház
Dabas

56 500 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Üzlethelyiség
Bp IX. ker.
Ferencváros-Belváros

100 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

66 747 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

54 245 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

67 630 500 Ft