Eladó Önálló ház Nemesgulács


Eladó Önálló ház

R431188
184 m²
5
Jó (3)
zöldudvar/kert

Olyan otthonra vágyik, melynek a stílusát Ön alakíthatja ki? Nagycsaládos? Élne a falusi CSOK adta lehetőséggel? Nemesgulácson eladó egy építés alatt lévő családi ház. Az ingatlan szerkezetkész, mely befejezés előtt áll. Az épületet a saját arculatára tervezheti és alakíthatja, majd boldog éveket tölthet el használatában. Az újratervezett ingatlan tetőtere beépített, külső falazata terméskő, belső falak téglából épültek. A 100 nm-es alapterületű ház alsó szintjén akár három szoba is kialakítható tágas konyhával nappalival, fürdővel, különálló WC-vel. A tetőtérben szintén tágas élettér alakítható ki igény szerint több szobával, nappalival, fürdővel. A közművek közül, villany, víz, csatorna van, a gáz a telken belül, helyezkedik el. A hozzá tartozó telek nagysága 1421 nm. Bővebb információért kérem, keressen bizalommal! Irányár: 34,9 Millió Ft.

Alapadatok

Azonosító R431188
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 34 900 000 Ft
Négyzetméter ár 349 000 Ft
Hely Nemesgulács
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)332-1758
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Tapolcai iroda
Telefonszám (iroda) (70)953-9138
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 100 m²
Valós 184 m²
Telekterület 1421 m²
Belmagasság 2.7

Egyebek

Fűtés egyéb
Fény

Épület

Épült 1950/2019.
Lakásszám 1-5
Szerkezet egyéb
Épület stílusa egyéb
Lift nincs
Megjegyzés Olyan otthonra vágyik, melynek a stílusát Ön alakíthatja ki? Nagycsaládos? Élne a falusi CSOK adta lehetőséggel? Nemesgulácson eladó egy építés alatt lévő családi ház. Az ingatlan szerkezetkész, mely befejezés előtt áll. Az épületet a saját arculatára tervezheti és alakíthatja, majd boldog éveket tölthet el használatában. Az újratervezett ingatlan tetőtere beépített, külső falazata terméskő, belső falak téglából épültek. A 100 nm-es alapterületű ház alsó szintjén akár három szoba is kialakítható tágas konyhával nappalival, fürdővel, különálló WC-vel. A tetőtérben szintén tágas élettér alakítható ki igény szerint több szobával, nappalival, fürdővel. A közművek közül, villany, víz, csatorna van, a gáz a telken belül, helyezkedik el. A hozzá tartozó telek nagysága 1421 nm. Bővebb információért kérem, keressen bizalommal! Irányár: 34,9 Millió Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (5)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 20 Nem van zöldudvar/kert Dél
Szoba 16 Nem van utca Kelet
Szoba 20 Nem van utca Kelet
Konyha 39
Fürdő WC-vel 4
WC 1
Egyéb 28
Szoba 20 Nem van
Szoba 32 Nem van
Fürdő WC-vel 4

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Az udvarban.
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Ikerház
Tura

39 900 000 Ft

Eladó Ikerház
Tura

39 900 000 Ft

Eladó Ikerház
Tura

39 900 000 Ft

Eladó Ikerház
Tura

39 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp X. ker.
Zágrábi utca

22 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Podmaniczky utca

79 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Kaffka Margit utca

26 990 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Lipótváros

99 900 000 Ft