Eladó Önálló ház Nyáregyháza


Eladó Önálló ház

R421788
12 m²
1
Átlagos (2)
zöldudvar/kert

NYÁREGYHÁZÁN BELTERÜLETEN KIS HÁZ ELADÓ! Az ingatlan aszfaltozott, internettel ellátott utcában van. A terület 1658m2, rajta egy 12m2-es kis tégla ház van, ezen kívül két melléképület van szintén téglából, az egyik tároló(kb.15m2), a másik disznóól(kb.50m2). A közművek közül a víz, a csatorna telken belül van, villany az épületekbe is be van kötve, gáz pedig az utcában található. Az ingatlanon fúrt kút van, körbe kerített, az egyik oldalt kivéve, ahol az oszlopok már állnak, mivel itt területbővítés zajlik. A telek hátsó részén konyhakert, baromfiudvar gyümölcsfákkal, és gazdasági udvar található. A kis ház alatt,ami eredetileg présháznak épült, borospince van. Érdeklődés esetén hívjon vagy küldjön üzenetet, állok rendelkezésére.

Alapadatok

Azonosító R421788
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 4 200 000 Ft
Négyzetméter ár 350 000 Ft
Hely Nyáregyháza
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7824
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 12 m²
Telekterület 1658 m²

Egyebek

Fűtés egyéb
Fény napfényes

Épület

Épült 1970
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés NYÁREGYHÁZÁN BELTERÜLETEN KIS HÁZ ELADÓ! Az ingatlan aszfaltozott, internettel ellátott utcában van. A terület 1658m2, rajta egy 12m2-es kis tégla ház van, ezen kívül két melléképület van szintén téglából, az egyik tároló(kb.15m2), a másik disznóól(kb.50m2). A közművek közül a víz, a csatorna telken belül van, villany az épületekbe is be van kötve, gáz pedig az utcában található. Az ingatlanon fúrt kút van, körbe kerített, az egyik oldalt kivéve, ahol az oszlopok már állnak, mivel itt területbővítés zajlik. A telek hátsó részén konyhakert, baromfiudvar gyümölcsfákkal, és gazdasági udvar található. A kis ház alatt,ami eredetileg présháznak épült, borospince van. Érdeklődés esetén hívjon vagy küldjön üzenetet, állok rendelkezésére.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 1 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 12 Nem van zöldudvar/kert

Állapot

Ingatlan Átlagos (2)
Ház kívül Átlagos (2)
Ház belül Átlagos (2)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely udvarban
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Kiadó Iroda
Bp VII. ker.
Szinva

136 850 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp I. ker.
Krisztina körút

2 500 000 Ft

Kiadó Üzlethelyiség
Bp II. ker.
Lövőház utca

80 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp VII. ker.
Szinva

154 700 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Házrész
Bp XIX. ker.
Kertváros

38 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Pomáz
Lázár Vilmos utca

72 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Ungvár utca

44 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Wesselényi utca

89 000 000 Ft