Eladó Önálló ház Nyáregyháza


Eladó Önálló ház

R428148
85 m²
3
Átlagos (2)
zöldudvar/kert

Pilisi vasútállomástól 2 km-re, Alsó Nyáregyháza központjához közel kínálok eladásra, egy belül 95%-ban felújított, 3 szobás, 73m2-es lakótér+15m2 zárt teraszos családi házat. A telek 1795m2 gondozott, gazdálkodásra vagy bármilyen vállalkozásra is alkalmas. A jelenlegi tulajdonosok bő két éve vásárolták és meleg családi fészket varázsoltak belőle. Az ingatlan műszakilag (villany, vízvezeték, fűtésrendszer) is felújított! Új konyha és fürdőszoba lett kialakítva de újak a burkolatok, szerelvények is. A tulajdonosok minőségi alapanyagokkal dolgoztak. A ház téglából és jó minőségű, 51cm-es vályogtéglából épült, beton alapra, 1969-ben. Statikailag kifogástalan, falai szárazak. 6 éve a tető teljes felújításra került, hibátlan. A tetőtér beépíthető. Buszmegálló, orvos, fogorvos, közért, hentes, pékség, Önkormányzat sétatávolságra vannak. A környék igényes, az utca aszfaltozott. Vidéken újrakezdők vagy a városból a zöldbe vágyók figyelmébe ajánlom ezt a takaros házat, amely Pest közelsége miatt, és a kiváló tömegközlekedésnek köszönhetően egy jó lehetőség, ne hagyja ki! További kérdéseivel hívjon bizalommal.

Alapadatok

Azonosító R428148
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 14 990 000 Ft
Négyzetméter ár 176 353 Ft
Hely Nyáregyháza
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)508-7778
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 85 m²
Telekterület 1795 m²

Egyebek

Fűtés házközponti
Fény napfényes

Épület

Épült 1969
Szerkezet egyéb
Lift nincs
Megjegyzés Pilisi vasútállomástól 2 km-re, Alsó Nyáregyháza központjához közel kínálok eladásra, egy belül 95%-ban felújított, 3 szobás, 73m2-es lakótér+15m2 zárt teraszos családi házat. A telek 1795m2 gondozott, gazdálkodásra vagy bármilyen vállalkozásra is alkalmas. A jelenlegi tulajdonosok bő két éve vásárolták és meleg családi fészket varázsoltak belőle. Az ingatlan műszakilag (villany, vízvezeték, fűtésrendszer) is felújított! Új konyha és fürdőszoba lett kialakítva de újak a burkolatok, szerelvények is. A tulajdonosok minőségi alapanyagokkal dolgoztak. A ház téglából és jó minőségű, 51cm-es vályogtéglából épült, beton alapra, 1969-ben. Statikailag kifogástalan, falai szárazak. 6 éve a tető teljes felújításra került, hibátlan. A tetőtér beépíthető. Buszmegálló, orvos, fogorvos, közért, hentes, pékség, Önkormányzat sétatávolságra vannak. A környék igényes, az utca aszfaltozott. Vidéken újrakezdők vagy a városból a zöldbe vágyók figyelmébe ajánlom ezt a takaros házat, amely Pest közelsége miatt, és a kiváló tömegközlekedésnek köszönhetően egy jó lehetőség, ne hagyja ki! További kérdéseivel hívjon bizalommal.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (1)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 13 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 13 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 18 Nem van utca
Konyha 10
Fürdő WC-vel 5
Előszoba 9
Közlekedő 3
Egyéb 16
Egyéb 20

Állapot

Ingatlan Átlagos (2)
Ház kívül Átlagos (2)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Redőnyvan
Maradandó ingóságok Konyhabútor.

További információk

Parkolóhely garázs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp II. ker.
Margit körút

74 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Hollán Ernő utca

93 500 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp VI. ker.
Nagymező utca

1 500 EUR

Eladó Lakás
Bp II. ker.
Lóczy Lajos

98 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Hévíz
Belváros

33 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Örkény

18 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Albertirsa

30 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Tatárszentgyörgy

11 500 000 Ft