Eladó Önálló ház Nyáregyháza


Eladó Önálló ház

R433473
47 m²
2
Átlagos (2)
zöldudvar/kert

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! A vásárláshoz falusi CSOK igénybe vehető! Eladásra kínálunk 2 szobás ingatlant piaci ár alatt. Csendes, nyugodt környéken, Nyáregyháza alsón helyezkedik el az ingatlan. A ház stabil betonalapon, vegyes falazattal (sárfal, tégla) épült. A közművek közül a vezetékes víz és a csatorna áll rendelkezésre, emellett a gáz is elérhető az utcából, amely most ingyenesen bevezethető. Az épületre 8 centiméteres szigetelés került a korábban cserélt, műanyag nyílászárók hőszigetelt üveggel vannak felszerelve, így télen gazdaságosan kifűthető, nyáron pedig kellemes hűvös fogadja a belépőt. Az ingatlanhoz tartozó, részben parkosított, nagy területű kertben különböző dísznövények találhatók, emellett pedig kertészkedésre is kiváló lehetőséget biztosít. Amennyiben bármilyen kérdése lenne, vagy szeretné megtekinteni a fent kínált ingatlant, kérem keressen bizalommal!

Alapadatok

Azonosító R433473
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 13 900 000 Ft
Négyzetméter ár 308 889 Ft
Hely Nyáregyháza
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)337-0587
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 45 m²
Valós 47 m²
Telekterület 1799 m²
Belmagasság 2.7

Egyebek

Fűtés egyéb
Fény

Épület

Épült 1960-2009
Szerkezet egyéb
Lift nincs
Megjegyzés Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! A vásárláshoz falusi CSOK igénybe vehető! Eladásra kínálunk 2 szobás ingatlant piaci ár alatt. Csendes, nyugodt környéken, Nyáregyháza alsón helyezkedik el az ingatlan. A ház stabil betonalapon, vegyes falazattal (sárfal, tégla) épült. A közművek közül a vezetékes víz és a csatorna áll rendelkezésre, emellett a gáz is elérhető az utcából, amely most ingyenesen bevezethető. Az épületre 8 centiméteres szigetelés került a korábban cserélt, műanyag nyílászárók hőszigetelt üveggel vannak felszerelve, így télen gazdaságosan kifűthető, nyáron pedig kellemes hűvös fogadja a belépőt. Az ingatlanhoz tartozó, részben parkosított, nagy területű kertben különböző dísznövények találhatók, emellett pedig kertészkedésre is kiváló lehetőséget biztosít. Amennyiben bármilyen kérdése lenne, vagy szeretné megtekinteni a fent kínált ingatlant, kérem keressen bizalommal!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 11.5 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 9.5 Nem van zöldudvar/kert
Konyha 11.5
Közlekedő 3.8
Fürdő WC-vel 4.9

Állapot

Ingatlan Átlagos (2)
Ház kívül Átlagos (2)
Ház belül Átlagos (2)

Extrák

Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely garázs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Kiadó Iroda
Bp IV. ker.
Dugonics utca

105 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XX. ker.
Vörösmarty utca

19 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Bajcsy Zsilinszky út

44 950 000 Ft

Kiadó Lakás
Remeteszőlős
Patak sétány

550 EUR

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Lakás
Bp XIV. ker.
Cházár András utca

170 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Thököly út

37 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp II. ker.
Zöldlomb utca

59 900 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp XIV. ker.
Bíbor utca

120 000 Ft