Eladó Önálló ház Ócsa


Eladó Önálló ház

R436070
96 m²
4
Átlagos (2)
zöldudvar/kert

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Ócsa frekventált részén, 96m2-es, 4 szobás családi ház eladó, mely akár két generáció együttlakására is alkalmas. Az ingatlan beton sávalapra épült tégla és vályogtégla falazatból. 4 tágas szobával, két fürdőszobával, nagy előszobával, étkezővel és főzőfülkével rendelkezik. Fűtése gázkonvektorokkal megoldott. A ház belső felújításra szorul, értem ez alatt a burkolatok cseréjét és egy tisztasági festést. Nyílászárói műanyagra lettek cserélve. Udvarán, mely 527 m2-es, több melléképület található ( tárolók, boros pince, garázs ). A ház külső szigetelést kapott. Pár perc sétára található bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, buszmegálló, vasútállomás, játszótér. Ha hirdetésem felkeltette az érdeklődését, vagy kérdése van, kérem hívjon bizalommal!

Alapadatok

Azonosító R436070
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 48 900 000 Ft
Négyzetméter ár 509 375 Ft
Hely Ócsa
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7820
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 96 m²
Telekterület 527 m²

Egyebek

Fűtés gáz (konvektor)
Fény napfényes

Épület

Épült 1978
Szerkezet egyéb
Lift nincs
Megjegyzés Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Ócsa frekventált részén, 96m2-es, 4 szobás családi ház eladó, mely akár két generáció együttlakására is alkalmas. Az ingatlan beton sávalapra épült tégla és vályogtégla falazatból. 4 tágas szobával, két fürdőszobával, nagy előszobával, étkezővel és főzőfülkével rendelkezik. Fűtése gázkonvektorokkal megoldott. A ház belső felújításra szorul, értem ez alatt a burkolatok cseréjét és egy tisztasági festést. Nyílászárói műanyagra lettek cserélve. Udvarán, mely 527 m2-es, több melléképület található ( tárolók, boros pince, garázs ). A ház külső szigetelést kapott. Pár perc sétára található bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, buszmegálló, vasútállomás, játszótér. Ha hirdetésem felkeltette az érdeklődését, vagy kérdése van, kérem hívjon bizalommal!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 4 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 0 Nem Nincs
Szoba 0 Nem Nincs
Szoba 0 Nem Nincs
Szoba 0 Nem Nincs
Közlekedő 0
Konyha 0
Fürdő WC-vel 0
Fürdő WC-vel 0
Pince 0
Tároló 0

Állapot

Ingatlan Átlagos (2)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely garázs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Rumbach Sebestyén utca

99 900 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp VII. ker.
Baross tér

325 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp XXII. ker.
Budafok-Felsőváros

89 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Kárpát utca

229 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Ilosvai Selymes utca

57 900 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp VI. ker.
Nagymező utca

2 900 EUR

Eladó Önálló ház
Üröm
Üröm

89 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Dunavarsány
Nyugati lakópark

87 500 000 Ft