Eladó Önálló ház Örkény


Eladó Önálló ház

R431518
110 m²
3
Felújított (4)
zöldudvar/kert

Eladásra kínálunk Örkény egyik legjobb és legszebb részén egy felújított, vegyes falazatú családi házat. A felújítások során minden helyiség új burkolatot és festést kapott, ezen kívül a teljes elektromos hálózatot újra vezetékezték, és újak a vízvezetékek is. A felújítás során bővítésre is sor került, a hozzá épített részben egy konyha, és két szoba kapott helyet, ezek készültségi foka kb 80%, de kis ráfordítással egy csodás otthon válhat belőle. Az ingatlan minden közművel rendelkezik. Közelben megtalálhatóak iskola, óvoda, boltok, orvosi rendelő, buszmegálló és a vonat is, mely a nyugati pályaudvarig közlekedik. Az M5 autópálya közelsége lehetővé teszi, hogy Budapestet 30perces autóúttal elérje. Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal, hogy egyeztetett időpontban mutathassam Önnek.

Alapadatok

Azonosító R431518
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 13 000 000 Ft
Négyzetméter ár 118 182 Ft
Hely Örkény
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7827
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 110 m²
Telekterület 1000 m²

Egyebek

Fűtés gáz (konvektor)
Fény napfényes

Épület

Épült 110
Szerkezet egyéb
Épület stílusa polgári
Lift nincs
Megjegyzés Eladásra kínálunk Örkény egyik legjobb és legszebb részén egy felújított, vegyes falazatú családi házat. A felújítások során minden helyiség új burkolatot és festést kapott, ezen kívül a teljes elektromos hálózatot újra vezetékezték, és újak a vízvezetékek is. A felújítás során bővítésre is sor került, a hozzá épített részben egy konyha, és két szoba kapott helyet, ezek készültségi foka kb 80%, de kis ráfordítással egy csodás otthon válhat belőle. Az ingatlan minden közművel rendelkezik. Közelben megtalálhatóak iskola, óvoda, boltok, orvosi rendelő, buszmegálló és a vonat is, mely a nyugati pályaudvarig közlekedik. Az M5 autópálya közelsége lehetővé teszi, hogy Budapestet 30perces autóúttal elérje. Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal, hogy egyeztetett időpontban mutathassam Önnek.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 14 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 14 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 15 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 15 Nem van utca
Konyha 17
Fürdő WC-vel 6

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely udvarban
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Ikerház
Tura
Köztársaság utca

39 900 000 Ft

Eladó Ikerház
Tura

39 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XII. ker.

175 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XII. ker.
Galgóczy utca

134 800 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Ikerház
Nagytarcsa

77 900 000 Ft

Eladó Ikerház
Nagytarcsa

39 900 000 Ft

Eladó Ikerház
Nagytarcsa

67 500 000 Ft

Eladó Önálló ház
Szigethalom
Fiumei utca

35 000 000 Ft