Eladó Önálló ház Pilis


Eladó Önálló ház

R430142
116 m²
4
Jó (3)
zöldudvar/kert

Remek vételi lehetőség Pilis kertvárosi részén. Eladó egy 4 szobás, 116 m2-es, tetőtér beépítéses családi ház. Az ingatlan 1992-ben épült stabil beton alapon tégla falazattal. Az épület fele alatt pince van. Itt található a garázs és a kazánház, illetve a tároló. A földszinten előszoba, 2 szoba, konyha, étkező, tároló szoba és külön WC is van. A tetőtérben található közlekedő, gardrób, fürdőszoba és 2 szoba. Fűtése: gázcirkó, illetve vegyes tüzelésű kazán. Vízellátása: városi víz, illetve fúrt kút. A megadott ár tartalmazza a beépített konyhabútort is. Bejáró dolgozók számára is ideális választás, hiszen a Budapest Nyugati pályaudvar csak 40 perc vonattal. Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

Alapadatok

Azonosító R430142
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 25 800 000 Ft
Négyzetméter ár 222 414 Ft
Hely Pilis
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)337-0587
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 116 m²
Telekterület 803 m²

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 1992
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés Remek vételi lehetőség Pilis kertvárosi részén. Eladó egy 4 szobás, 116 m2-es, tetőtér beépítéses családi ház. Az ingatlan 1992-ben épült stabil beton alapon tégla falazattal. Az épület fele alatt pince van. Itt található a garázs és a kazánház, illetve a tároló. A földszinten előszoba, 2 szoba, konyha, étkező, tároló szoba és külön WC is van. A tetőtérben található közlekedő, gardrób, fürdőszoba és 2 szoba. Fűtése: gázcirkó, illetve vegyes tüzelésű kazán. Vízellátása: városi víz, illetve fúrt kút. A megadott ár tartalmazza a beépített konyhabútort is. Bejáró dolgozók számára is ideális választás, hiszen a Budapest Nyugati pályaudvar csak 40 perc vonattal. Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 4 (0)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 16 Nem van
Szoba 20 Nem van
Szoba 11 Nem van
Szoba 11 Nem van
Közlekedő 12
Konyha 16
Fürdő 6
Fürdő 5
Előszoba 12

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Klímavan
Maradandó ingóságok Beépitett konyha bútor

További információk

Parkolóhely garázs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Szentendre

69 980 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bugyi

12 000 000 Ft

A mellékelt fotók referenciaképek. A már átadott lakásokban készültek.

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Király utca

117 500 000 Ft

Eladó Önálló ház
Csévharaszt

28 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.