Eladó Önálló ház Piliscsaba


Eladó Önálló ház

R429080
550 m²
10
Felújítandó (1)
zöldudvar/kert

Eladó Piliscsabán egy 3746 m2-es telken 2 különálló családi ház. A domborzati adottságokat kihasználva a nagyobb még befejezésre váró, 2 szintes ház a telek hátsó részén épült. A régi, földszintes ház az \'50-es években épült és az utcafrontnál található. A 2008-ban tervezett ház összes nettó alapterülete 315 m2, amelyhez építési engedély van. A ház tájolásának, valamint a sok nyílászárónak köszönhetően rendkívül tágas, világos, sok jó ötlettel teli. A ház építői igyekeztek minden igényt szem előtt tartani. A meglévő tervrajzok rendelkezésre állnak a befejezéshez. A régi ház 116 m2-es, 4 szoba, fürdő, külön wc, előszoba, konyha, étkező, kamra, helyiségekből áll. Fűtése gázkonvektoros illetve cserépkályha. Övezeti besorolása LF/B falusias lakóövezet. A telek összközműves, hivatalosan geodéta már felosztotta a két ingatlant, de továbbiakban 2 bejárat is megoldható. Az ingatlanoktól pár percre található posta, iskola, buszmegálló, bevásárlási lehetőség. Amennyiben fontos Önnek a központ közelsége, úgy megfelelő lehet egy nagyobb, összeköltöző család vagy vállalkozás számára ennek az ingatlannak a megvásárlása.

Alapadatok

Azonosító R429080
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 49 900 000 Ft
Négyzetméter ár 90 727 Ft
Hely Piliscsaba
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)931-5506
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Erzsébetváros - Kertész utcai iroda

Terület

Hivatalos alapterület 550 m²
Valós 550 m²
Telekterület 3746 m²
Belmagasság 270

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 1920-1930; 1980-2008
Szerkezet tégla
Épület stílusa egyéb
Lift nincs
Megjegyzés Eladó Piliscsabán egy 3746 m2-es telken 2 különálló családi ház. A domborzati adottságokat kihasználva a nagyobb még befejezésre váró, 2 szintes ház a telek hátsó részén épült. A régi, földszintes ház az \'50-es években épült és az utcafrontnál található. A 2008-ban tervezett ház összes nettó alapterülete 315 m2, amelyhez építési engedély van. A ház tájolásának, valamint a sok nyílászárónak köszönhetően rendkívül tágas, világos, sok jó ötlettel teli. A ház építői igyekeztek minden igényt szem előtt tartani. A meglévő tervrajzok rendelkezésre állnak a befejezéshez. A régi ház 116 m2-es, 4 szoba, fürdő, külön wc, előszoba, konyha, étkező, kamra, helyiségekből áll. Fűtése gázkonvektoros illetve cserépkályha. Övezeti besorolása LF/B falusias lakóövezet. A telek összközműves, hivatalosan geodéta már felosztotta a két ingatlant, de továbbiakban 2 bejárat is megoldható. Az ingatlanoktól pár percre található posta, iskola, buszmegálló, bevásárlási lehetőség. Amennyiben fontos Önnek a központ közelsége, úgy megfelelő lehet egy nagyobb, összeköltöző család vagy vállalkozás számára ennek az ingatlannak a megvásárlása.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 10 (10)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Egyéb 116
Egyéb 450

Állapot

Ingatlan Felújítandó (1)
Ház kívül Átlagos (2)
Ház belül Átlagos (2)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Kiadó Raktárépület
Bp X. ker.
Maláta utca

1 000 000 Ft

Kiadó Üzlethelyiség
Bp VII. ker.
Rákóczi út

900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp III. ker.
Bécsi út

300 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Dömsöd

65 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Dunakeszi

41 000 000 Ft

Eladó Lakás
Dunakeszi

41 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Reitter Ferenc utca

46 129 600 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Reitter Ferenc utca

48 385 700 Ft