Eladó Önálló ház Pilisvörösvár


Eladó Önálló ház

R433358
130 m²
5
Újszerű (5)
zöldudvar/kert

Pest megyében, Pilisvörösváron, Szabadságliget városrészen, aszfaltozott útról megközelíthető, gyönyörű Örök panorámás, csendes, nyugodt, madárcsicsergős környezetben, eladóvá vált ez a 1276 m2-es, összközműves telken található, 2016-ban épített, egy szintes, újszerű állapotú, 130 m2-es, egy amerikai konyhás nappali + 3 hálószobás + egy dolgozószobás, 20 m2-es terasszal rendelkező, körbenapozott családi ház. Eredetileg az egyik szoba volt a garázs és egy fürdőszobát is kialakítottak itt, így dupla komfortos lett + van egy vendég WC is. A ház alacsony fenntartású, tégla építésű, hőszigetelt a mostani műszaki és energetikai előírásoknak megfelelő,vízmelegítést és a fűtését modern fűtésforma, hőszivattyú biztosítja, ez utóbbi a padlóban van elvezetve, mennyezeti hűtés légtechnika is ki lett alakítva, ami a levegőt is szűri, és még a nappaliban egy hűtő-fűtő klíma is bekerült, infra panel padlófűtés van a garázsból lett szobánál + nobo elektromos radiátorok, + villanybojler biztosítja itt a meleg vizet. A ház alkalmas arra hogy napkollektorokat helyezzenek el, minden ki van hozzá építve, igaz így is télen-nyáron 35 E Ft mindennel együtt az átlag rezsi. A szépen gondozott kertben locsolórendszer lett kialakítva és van egy fúrt kút is, található még 2 faház tárolónak, 2 autónak fedett beálló, udvari beálló 3 autónak, és a kert hátsó részében, mely kicsit lejjebb helyezkedik el a kert többi részétől, medencének van kialakítva a helye. Ami még a kényelmet szolgálja a riasztó, és a két elektromos kapu, Az ingatlan 2 külön bejárattal rendelkezik. A szép környezetben elhelyezkedő fiatalos, ízléses, jó beosztású családi ház, meleg otthont nyújthat egy négytagú család számára, esetleg 2 generációnak is alkalmas, vagy befektetői célra is ideális.

Alapadatok

Azonosító R433358
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 117 900 000 Ft
Négyzetméter ár 906 923 Ft
Hely Pilisvörösvár
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)770-3634
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Bokréta Iroda
Telefonszám (iroda) (1)485-2061
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 130 m²
Valós 130 m²
Telekterület 1276 m²
Belmagasság 2.7

Egyebek

Fűtés egyéb
Fény napfényes

Épület

Épült 2016
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lépcsőház típusa zárt
Lift nincs
Megjegyzés Pest megyében, Pilisvörösváron, Szabadságliget városrészen, aszfaltozott útról megközelíthető, gyönyörű Örök panorámás, csendes, nyugodt, madárcsicsergős környezetben, eladóvá vált ez a 1276 m2-es, összközműves telken található, 2016-ban épített, egy szintes, újszerű állapotú, 130 m2-es, egy amerikai konyhás nappali + 3 hálószobás + egy dolgozószobás, 20 m2-es terasszal rendelkező, körbenapozott családi ház. Eredetileg az egyik szoba volt a garázs és egy fürdőszobát is kialakítottak itt, így dupla komfortos lett + van egy vendég WC is. A ház alacsony fenntartású, tégla építésű, hőszigetelt a mostani műszaki és energetikai előírásoknak megfelelő,vízmelegítést és a fűtését modern fűtésforma, hőszivattyú biztosítja, ez utóbbi a padlóban van elvezetve, mennyezeti hűtés légtechnika is ki lett alakítva, ami a levegőt is szűri, és még a nappaliban egy hűtő-fűtő klíma is bekerült, infra panel padlófűtés van a garázsból lett szobánál + nobo elektromos radiátorok, + villanybojler biztosítja itt a meleg vizet. A ház alkalmas arra hogy napkollektorokat helyezzenek el, minden ki van hozzá építve, igaz így is télen-nyáron 35 E Ft mindennel együtt az átlag rezsi. A szépen gondozott kertben locsolórendszer lett kialakítva és van egy fúrt kút is, található még 2 faház tárolónak, 2 autónak fedett beálló, udvari beálló 3 autónak, és a kert hátsó részében, mely kicsit lejjebb helyezkedik el a kert többi részétől, medencének van kialakítva a helye. Ami még a kényelmet szolgálja a riasztó, és a két elektromos kapu, Az ingatlan 2 külön bejárattal rendelkezik. A szép környezetben elhelyezkedő fiatalos, ízléses, jó beosztású családi ház, meleg otthont nyújthat egy négytagú család számára, esetleg 2 generációnak is alkalmas, vagy befektetői célra is ideális.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (5)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 10.45 Igen van zöldudvar/kert
Szoba 12.35 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 13 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 19 Nem van zöldudvar/kert
Amerikai konyha étkezővel 40.2
Terasz 20.3
Kamra 2.5
Előszoba 3.2
Közlekedő 6.2
Fürdő WC-vel 9
WC 1.5
Tároló 1.73
Fürdő WC-vel 3
Tároló 10.5
Tároló 6.25
Egyéb 35

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Riasztóvan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Konyhabútor gépekkel és a beépített butorok

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Érd
Csordás utca

39 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Érd
Csordás utca

42 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Érd
Csordás utca

42 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Dunakeszi

77 500 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Balatonfenyves

114 000 000 Ft

Kiadó Üzlethelyiség
Bp V. ker.
Belváros

1 200 000 Ft

Eladó Önálló ház
Szentendre

95 000 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp XII. ker.
Tartsay Vilmos utca

1 200 EUR