Eladó Önálló ház Ráckeve


Eladó Önálló ház

R432188
90.5 m²
2
Újszerű (5)
zöldudvar/kert

Gyönyörű környezetben eladó Ráckevén a Duna partól 20 méterre, csendes, nyugodt környéken fekvő, igényes, 2004-ben épült könnyűszerkezetes családi ház. Az ingatlan kívül belül kitűnő állapotban van, ide szinte csak költözni kell. Mérete 90 m2, mely egy amerikai konyhás nappaliból, 2 különálló szobából, 2 fürdő+Wc-ből és egy gardróbból áll. Terasz teljes egészében fedett. Az ingatlan minden közművel rendelkezik, a nyári napok melegének enyhítésére pedig egy klíma áll rendelkezésre, fűtésről gázcirkó gondoskodik. Telek mérete 704 m2. Közelben szinte minden megtalálható. Bolt, tömegközlekedés, piac, focipálya. Amennyiben felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal.

Alapadatok

Azonosító R432188
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 34 900 000 Ft
Négyzetméter ár 385 635 Ft
Hely Ráckeve
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7822
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 90.5 m²
Telekterület 704 m²

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 2004
Szerkezet egyéb
Épület stílusa új építésű
Lift nincs
Megjegyzés Gyönyörű környezetben eladó Ráckevén a Duna partól 20 méterre, csendes, nyugodt környéken fekvő, igényes, 2004-ben épült könnyűszerkezetes családi ház. Az ingatlan kívül belül kitűnő állapotban van, ide szinte csak költözni kell. Mérete 90 m2, mely egy amerikai konyhás nappaliból, 2 különálló szobából, 2 fürdő+Wc-ből és egy gardróbból áll. Terasz teljes egészében fedett. Az ingatlan minden közművel rendelkezik, a nyári napok melegének enyhítésére pedig egy klíma áll rendelkezésre, fűtésről gázcirkó gondoskodik. Telek mérete 704 m2. Közelben szinte minden megtalálható. Bolt, tömegközlekedés, piac, focipálya. Amennyiben felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (2)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 16.5 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 15.25 Nem Nincs zöldudvar/kert
Amerikai konyha étkezővel 30
Fürdő WC-vel 6
Fürdő WC-vel 4
Tároló 1.85

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Klímavan
Maradandó ingóságok Szükség esetén konyhabútor gépekkel.

További információk

Parkolóhely Önálló garázs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Reitter Ferenc utca

91 397 780 Ft

Eladó Önálló ház
Örkény

16 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Csengery utca

41 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XVII. ker.
Rákoscsaba-Újtelep

52 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.