Eladó Önálló ház Siófok Diófás út


Eladó Önálló ház

R426252
700 m²
14
Felújított (4)
zöldudvar/kert

Töreki egy kedves kis település mindössze 10 km-re Siófok belvárosától és 5 km-re a Balatontól. Töreki Halastavak természetvédelmi terület, nagyszerű lehetőségeket kínál kiránduláshoz, horgászáshoz, kerékpározáshoz, lovagláshoz a környező dombokon és erdőben. A 6 lakásos Töreki Apartmanház a domboldalban helyezkedik el, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a Balatonra. Összesen 6 apartman található a telken. A kertben gyümölcsfák, játszótér és veteményeskert kapott helyet, valamint lovaglásra is van lehetőség, hiszen a 8 boxból álló lovarda a lovakkal, felszerelésekkel együtt kerül értékesítésre. A gondnok és a lovász a telken levő egyik apartmanban laknak és bármikor rendelkezésre állnak. Az apartmanok földszintjén amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, az emeleteken 2-3 hálószoba és további fürdőszoba található. Jó levegő és madárcsicsergés. A Töreki Apartmanház ideális családok, vagy baráti társaságok számára. A fűthető és wifivel felszerelt lakásokat az év minden időszakában ki lehet adni, jelenleg is igen keresettek. Ez a modern, de a vidékies jelleget megtartó, magas színvonalon megépített és felszerelt vidéki rancs, apartmanház jó választás lehet családjának vagy befektetésnek is. Siófok központja 10 km-re található. A felújított főtéren található a Víztorony, a Sió Pláza és éttermek. Az egész évben nyitva tartó Galérius fürdő kellemes kikapcsolódást nyújt a hideg hónapokban is. Mindössze félórányi autóútra találhatóak az ismert balatonboglári borászatokat. Az ingatlanok a lovardával, lovakkal együtt 450 Millió forint. Cottage for sale close to lake Balaton: This cottage apartment house built in 2003 is spreading over a 6500 sq m landand connects two streets so its possible to enter from two sides. The scenic garden is filled with fruit trees and bushes and lots of vegetables. The main building - in the middle of the plot - is a 700 smhouse andhas the shape of an E letter. It consists of four individual two-storeyapartments. There is also a separate building for the staff (stablemen, janitor), a basement, a wine cellar and an 8-box stable with hayloft, a fold and a round fold for horses and a covered parking lot for eight cars. There is sewage system under the house and separate heating in every apartment. Töreki is a cute little village 7 km-s away from to the popular summer vacation place, Siófok and only 5 km-s from lake Balaton. Close to the vibrant summer life in Siófok, Töreki offers very quiet surroundings and natural beauty. It is a good place for running, biking, hiking on the hills and in the woods. The sizes of the apartments are different. Apartment 1. There is a living room, a kitchen and one room on the ground floor and 3 rooms with bathrooms on the 2nd floor. Apartment 2. There is a living room and a kitchen on the ground level and 3 rooms and 2 bathrooms on the 2nd floor. Apartment 3 and 4. There is a living room and kitchen on the ground floor and two rooms and one bathroom on the 2nd floor.

Alapadatok

Azonosító R426252
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 450 000 000 Ft
Négyzetméter ár 562 500 Ft
Hely Siófok Diófás út
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (20)931-8184
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Csömöri úti iroda
Telefonszám (iroda) (1)786-8185
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 800 m²
Valós 700 m²
Telekterület 6500 m²

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 2003
Emeletek II.
Lakásszám 1-5
Szerkezet tégla
Épület stílusa egyéb
Lift nincs
Megjegyzés Töreki egy kedves kis település mindössze 10 km-re Siófok belvárosától és 5 km-re a Balatontól. Töreki Halastavak természetvédelmi terület, nagyszerű lehetőségeket kínál kiránduláshoz, horgászáshoz, kerékpározáshoz, lovagláshoz a környező dombokon és erdőben. A 6 lakásos Töreki Apartmanház a domboldalban helyezkedik el, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a Balatonra. Összesen 6 apartman található a telken. A kertben gyümölcsfák, játszótér és veteményeskert kapott helyet, valamint lovaglásra is van lehetőség, hiszen a 8 boxból álló lovarda a lovakkal, felszerelésekkel együtt kerül értékesítésre. A gondnok és a lovász a telken levő egyik apartmanban laknak és bármikor rendelkezésre állnak. Az apartmanok földszintjén amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, az emeleteken 2-3 hálószoba és további fürdőszoba található. Jó levegő és madárcsicsergés. A Töreki Apartmanház ideális családok, vagy baráti társaságok számára. A fűthető és wifivel felszerelt lakásokat az év minden időszakában ki lehet adni, jelenleg is igen keresettek. Ez a modern, de a vidékies jelleget megtartó, magas színvonalon megépített és felszerelt vidéki rancs, apartmanház jó választás lehet családjának vagy befektetésnek is. Siófok központja 10 km-re található. A felújított főtéren található a Víztorony, a Sió Pláza és éttermek. Az egész évben nyitva tartó Galérius fürdő kellemes kikapcsolódást nyújt a hideg hónapokban is. Mindössze félórányi autóútra találhatóak az ismert balatonboglári borászatokat. Az ingatlanok a lovardával, lovakkal együtt 450 Millió forint. Cottage for sale close to lake Balaton: This cottage apartment house built in 2003 is spreading over a 6500 sq m landand connects two streets so its possible to enter from two sides. The scenic garden is filled with fruit trees and bushes and lots of vegetables. The main building - in the middle of the plot - is a 700 smhouse andhas the shape of an E letter. It consists of four individual two-storeyapartments. There is also a separate building for the staff (stablemen, janitor), a basement, a wine cellar and an 8-box stable with hayloft, a fold and a round fold for horses and a covered parking lot for eight cars. There is sewage system under the house and separate heating in every apartment. Töreki is a cute little village 7 km-s away from to the popular summer vacation place, Siófok and only 5 km-s from lake Balaton. Close to the vibrant summer life in Siófok, Töreki offers very quiet surroundings and natural beauty. It is a good place for running, biking, hiking on the hills and in the woods. The sizes of the apartments are different. Apartment 1. There is a living room, a kitchen and one room on the ground floor and 3 rooms with bathrooms on the 2nd floor. Apartment 2. There is a living room and a kitchen on the ground level and 3 rooms and 2 bathrooms on the 2nd floor. Apartment 3 and 4. There is a living room and kitchen on the ground floor and two rooms and one bathroom on the 2nd floor.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 14 (14)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Kertisütővan
Recepcióvan
Riasztóvan
Játszótérvan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok megállapodás tárgya

További információk

Parkolóhely többállásos parkoló
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Szálloda
Körmend
Bercsényi Miklós utca

585 000 000 Ft

Eladó Szálloda
Páty

690 000 000 Ft

Eladó Telek
Dabas

11 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Leányfalu

237 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Izabella utca

89 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XII. ker.
Hollósy Simon utca

57 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Akácfa utca

742 000 EUR

Kiadó Iroda
Bp IV. ker.
Attila

315 000 Ft