Eladó Önálló ház Sopron


Eladó Önálló ház

R392371
250 m²
10
Felújított (4)
utca

SOPRONBAN FŐPOLGÁRI VILLAÉPÜLET AMELY EGYKOR NAGYPOLGÁRI RENDEZVÉNYEKNEK ADOTT OTTHONT! A ház területe: 250 nm, a hozzá tartozó csodálatos kert 1412 nm. Két bejáratu nagy épület, 10 szoba biztosítja a kényelmét, és 3 fürdőszoba wc-vel +2 wc áll rendelkezésére a teljes komfort kiélvezésére. A nappali amely 36 nm-es és az ebédlő, tágas, szárnyas ajtókkal van egybenyitva, a bejárattól való bejutás, nagyon tágas kényelmes. A nappaliban egy fafűtéses működő cserépkályha is található. Az alsó szinten 7 szoba, 2 fürdőszoba, a konyha mindezt egy hosszú folyosó köti össze, a hol még egy sarokkádas bidével rendelkező, szép tágas fürdőszoba van. A fölső szinten 3 szoba található, káddal rendelkező fürdőszobával és 2 db tároló helyiséggel. Az ablakok a Lövérekre néznek a szobákból. Itt még a továbbiakban tetőterasz is kialakítható kb: 20 nm-en.Az alsó pince szint 91 nm es, ahol műhely, mosókonyha, borospince és a kazánhelyiség is található. A szomszédok távol a fákkal zöld sövényekkel borított kerítésen túl találhatóak ezért, nagyon intim a kert is. Tavasszal az ibolyák és kankalinok nyílnak a kertben, a kőasztal, padokkal, amely romantikus kedves hangulatot áraszt. Kovácsoltvas kapu amely automatikus nyítással rendelkezik, és szép nagy kerítés veszi körül a birtokot. A bejárati kapun lévő ajtó gombnyomós, és kaputelefonnal van kiépítve. A műemlék épület ház 8 éve kapott új vakolatot. A pince is fel lett újítva 5 éve. A ház teljesen kifestve 6 éve volt és megkímélt szép állapotú. A további helyiségek, mosókonyha, szárító, kazán ahol a gáz központi fűtés rendszere és, egy villanybojler és egy gázbojler van. Sok a zöld a madárcsicsergés és a nyugalom és a béke! Ajánlom, fogorvosoknak, ügyvédeknek, és mindenkinek aki ezt a régi főúri stílust kedveli! A ház biztonsági szolgálattal védett a nap 24 órájában!

Alapadatok

Azonosító R392371
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 136 000 000 Ft
Négyzetméter ár 544 000 Ft
Hely Sopron
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)931-5506
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Erzsébetváros - Kertész utcai iroda

Terület

Hivatalos alapterület 250 m²
Valós 250 m²
Telekterület 1412 m²
Belmagasság 3.34

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 1936
Emeletek I.
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa zárt
Lift nincs
Megjegyzés SOPRONBAN FŐPOLGÁRI VILLAÉPÜLET AMELY EGYKOR NAGYPOLGÁRI RENDEZVÉNYEKNEK ADOTT OTTHONT! A ház területe: 250 nm, a hozzá tartozó csodálatos kert 1412 nm. Két bejáratu nagy épület, 10 szoba biztosítja a kényelmét, és 3 fürdőszoba wc-vel +2 wc áll rendelkezésére a teljes komfort kiélvezésére. A nappali amely 36 nm-es és az ebédlő, tágas, szárnyas ajtókkal van egybenyitva, a bejárattól való bejutás, nagyon tágas kényelmes. A nappaliban egy fafűtéses működő cserépkályha is található. Az alsó szinten 7 szoba, 2 fürdőszoba, a konyha mindezt egy hosszú folyosó köti össze, a hol még egy sarokkádas bidével rendelkező, szép tágas fürdőszoba van. A fölső szinten 3 szoba található, káddal rendelkező fürdőszobával és 2 db tároló helyiséggel. Az ablakok a Lövérekre néznek a szobákból. Itt még a továbbiakban tetőterasz is kialakítható kb: 20 nm-en.Az alsó pince szint 91 nm es, ahol műhely, mosókonyha, borospince és a kazánhelyiség is található. A szomszédok távol a fákkal zöld sövényekkel borított kerítésen túl találhatóak ezért, nagyon intim a kert is. Tavasszal az ibolyák és kankalinok nyílnak a kertben, a kőasztal, padokkal, amely romantikus kedves hangulatot áraszt. Kovácsoltvas kapu amely automatikus nyítással rendelkezik, és szép nagy kerítés veszi körül a birtokot. A bejárati kapun lévő ajtó gombnyomós, és kaputelefonnal van kiépítve. A műemlék épület ház 8 éve kapott új vakolatot. A pince is fel lett újítva 5 éve. A ház teljesen kifestve 6 éve volt és megkímélt szép állapotú. A további helyiségek, mosókonyha, szárító, kazán ahol a gáz központi fűtés rendszere és, egy villanybojler és egy gázbojler van. Sok a zöld a madárcsicsergés és a nyugalom és a béke! Ajánlom, fogorvosoknak, ügyvédeknek, és mindenkinek aki ezt a régi főúri stílust kedveli! A ház biztonsági szolgálattal védett a nap 24 órájában!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 10 (11)
Belső szintek 3
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 35.65 Nem Nincs zöldudvar/kert NY
Szoba 17.48 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 16.4 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 8.45 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 18.85 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 16.76 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 17 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 9.2 Nem van zöldudvar/kert
Konyha 11.17
Fürdő WC-vel 7.69
Fürdő WC-vel 6.64
Egyéb 6.64
Közlekedő 8.41
Előszoba 6.9
Közlekedő 8
Szoba 16.8 Nem van
Szoba 16 Nem Nincs
Közlekedő 4.8
Előszoba 12.2
Egyéb 91

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Jakuzzivan
Kertisütővan
Riasztóvan
Maradandó ingóságok megbeszélés szerint

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Üzlethelyiség
Telki

95 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp XI. ker.
Sashegy

230 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Szentendre
Pismány

219 000 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp XIII. ker.
Röppentyű utca

1 725 EUR

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Raktárépület
Nagytarcsa
Déri Miksa utca

18 445 000 Ft

Eladó Raktárépület
Nagytarcsa
Déri Miksa utca

20 382 000 Ft

Eladó Raktárépület
Nagytarcsa
Déri Miksa utca

32 634 000 Ft

Eladó Raktárépület
Nagytarcsa
Déri Miksa utca

33 411 000 Ft