Eladó Önálló ház Szeged Száva utca


Eladó Önálló ház

R278351
155 m²
5
Átlagos (2)
zöldudvar/kert

Szeged- Tápén, csendes, falusias környezetben eladó egy 2 generációs, 155 nm-es, 1986-ban épült családi ház 646 nm-es telken. Az ingatlan funkcionálisan egy 4 tagú család + nagyszülő számára ideális pillanatnyilag. A belső közös tereket nagy felületen lambéria burkolat teszi barátságossá. Elosztása: a földszinten nappali, konyha, kamra, hall, terasz, zuhanyzós fürdő, külön lakrész saját konyhával és WC-vel; az emeleten 3 hálószoba( mindegyik erkély-kapcsolatos), kádas fürdőszoba, gardróbszoba. A tetőtér nagy része beépített, de a gondos tervezésnek köszönhetően ez a lakótereken szinte egyáltalán nem érzékelhető. Tárolásra a padlás kitűnően használható. A fűtést kombi-cirkó gázkazán biztosítja. Közvetlenül a házhoz épült a 2 autó beállására alkalmas, könnyűszerkezetes garázs. A kert füvesített, néhány gyümölcsfával, szaletlivel. A ház az utca végén található, jelenleg szántóföld mellett, azonban ez év nyarán felparcellázásra kerül ez a terület, így várhatóan új házak épülnek fel a közeljövőben. A belváros autóval 15 perc alatt elérhető. Ára: 24,9 millió forint.

Alapadatok

Azonosító R278351
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 24 900 000 Ft
Négyzetméter ár 160 645 Ft
Hely Szeged Száva utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (20)568-3464
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 155 m²
Valós 155 m²
Telekterület 646 m²
Belmagasság 2.8

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény

Épület

Épült 1986
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés Szeged- Tápén, csendes, falusias környezetben eladó egy 2 generációs, 155 nm-es, 1986-ban épült családi ház 646 nm-es telken. Az ingatlan funkcionálisan egy 4 tagú család + nagyszülő számára ideális pillanatnyilag. A belső közös tereket nagy felületen lambéria burkolat teszi barátságossá. Elosztása: a földszinten nappali, konyha, kamra, hall, terasz, zuhanyzós fürdő, külön lakrész saját konyhával és WC-vel; az emeleten 3 hálószoba( mindegyik erkély-kapcsolatos), kádas fürdőszoba, gardróbszoba. A tetőtér nagy része beépített, de a gondos tervezésnek köszönhetően ez a lakótereken szinte egyáltalán nem érzékelhető. Tárolásra a padlás kitűnően használható. A fűtést kombi-cirkó gázkazán biztosítja. Közvetlenül a házhoz épült a 2 autó beállására alkalmas, könnyűszerkezetes garázs. A kert füvesített, néhány gyümölcsfával, szaletlivel. A ház az utca végén található, jelenleg szántóföld mellett, azonban ez év nyarán felparcellázásra kerül ez a terület, így várhatóan új házak épülnek fel a közeljövőben. A belváros autóval 15 perc alatt elérhető. Ára: 24,9 millió forint.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (5)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 26 Nem van utca D-K
Szoba 14 Nem van utca D-K
Szoba 11.6 Igen van utca D-K
Szoba 12.6 Nem van udvar D-NY
Szoba 11 Igen van udvar D-NY
WC 2
Konyha 2.7
Közlekedő 3.6
Fürdő WC-vel 2.8
Előszoba 5
Hall 16.5 Nem Nincs
Konyha 7.3
Kamra 4
Egyéb 5.8
Egyéb 8.2
Fürdő WC-vel 7.8
Terasz 6.5
Terasz 12
Erkély / Loggia 7
Erkély / Loggia 3.5

Állapot

Ingatlan Átlagos (2)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Átlagos (2)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely 2 állásos könnyűszerkezetes garázs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp X. ker.
Kőrösi Csoma sétány

48 000 000 Ft

Eladó Raktárépület
Nagytarcsa
Déri Miksa utca

20 382 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XIX. ker.
Kispest

50 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Párkány utca

497 500 EUR

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Népszinház utca

36 900 000 Ft

Eladó Lakás
Göd
Felsőgöd

45 900 000 Ft

Eladó Sorház
Göd
Felsőgöd

45 900 000 Ft

Eladó Sorház
Göd
Felsőgöd

45 900 000 Ft