Eladó Önálló ház Szentendre Boldogtanya


Eladó Önálló ház

R435505
200 m²
3
Újépítésű (u)
utca

SZENTENDRÉN PANORÁMÁS, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, ENERGIATAKARÉKOS, NAPELEMES CSALÁDI HÁZ ELADÓ! Boldogtanya városrészen, sorompóval zárt villaparkban kínálom megvételre ezt az 1065 m2-es telken lévő, 2 szintes, 200 m2-es, amerikai konyhás nappali és 2 külön nyíló szobás, gardróbszobás, nagy teraszos, napfényes, padlófűtéses, napelemes, minőségi anyagokkal kivitelezett, új építésű, luxus családi házat. A lakótér egy szintes, nappali-étkező-konyha + 2 hálószobás, tágas kádas-épített zuhanyzós fürdővel, bidével, két toalettel, gardrób szobával, kamrával, nagy teraszokkal. A ház alatt 54 m2-es 2 állásos teremgarázs található, tárolóval, mosókonyhával, elektromos autó töltési lehetőséggel. A ház Porotherm téglából épült, lapostetős, 25 cm-es lépésálló szigeteléssel, 25 cm-es perlit betonnal és pvc szigeteléssel. A födém betonból készült. A külső homlokzat 15 cm-es grafitos szigetelést kapott. A külső nyílászárók 3 rétegű műanyag thermo üvegesek, zsalugáterrel felszereltek, viharérzékelővel elektromos redőnnyel. A szobák laminált parkettával vannak burkolva, a vizes helyiségek járólappal. Energetikai besorolása: AA++ A képeken szereplő bútorok a vételár részét képezik. Irányár: 219.000.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R435505
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 219 000 000 Ft
Négyzetméter ár 1 095 000 Ft
Hely Szentendre Boldogtanya
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Boldogtanya
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 200 m²
Valós 200 m²
Telekterület 1065 m²
Belmagasság 2.8

Egyebek

Fűtés elektromos
Fény napfényes

Épület

Épült 2023
Emeletek II.
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lift nincs
Megjegyzés SZENTENDRÉN PANORÁMÁS, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, ENERGIATAKARÉKOS, NAPELEMES CSALÁDI HÁZ ELADÓ! Boldogtanya városrészen, sorompóval zárt villaparkban kínálom megvételre ezt az 1065 m2-es telken lévő, 2 szintes, 200 m2-es, amerikai konyhás nappali és 2 külön nyíló szobás, gardróbszobás, nagy teraszos, napfényes, padlófűtéses, napelemes, minőségi anyagokkal kivitelezett, új építésű, luxus családi házat. A lakótér egy szintes, nappali-étkező-konyha + 2 hálószobás, tágas kádas-épített zuhanyzós fürdővel, bidével, két toalettel, gardrób szobával, kamrával, nagy teraszokkal. A ház alatt 54 m2-es 2 állásos teremgarázs található, tárolóval, mosókonyhával, elektromos autó töltési lehetőséggel. A ház Porotherm téglából épült, lapostetős, 25 cm-es lépésálló szigeteléssel, 25 cm-es perlit betonnal és pvc szigeteléssel. A födém betonból készült. A külső homlokzat 15 cm-es grafitos szigetelést kapott. A külső nyílászárók 3 rétegű műanyag thermo üvegesek, zsalugáterrel felszereltek, viharérzékelővel elektromos redőnnyel. A szobák laminált parkettával vannak burkolva, a vizes helyiségek járólappal. Energetikai besorolása: AA++ A képeken szereplő bútorok a vételár részét képezik. Irányár: 219.000.000 Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 42 Nem Nincs utca
Szoba 12.23 Nem van utca
Szoba 12.22 Nem van utca
Amerikai konyha 10
Fürdő WC-vel 8.9
Egyéb 5.32
Kamra 4.77
Közlekedő 8.34
Előszoba 2.48
WC 2.21
Terasz 10
Tároló 10.5
Egyéb 12

Állapot

Ingatlan Újépítésű (u)
Ház kívül Újépítésű (u)
Ház belül Újépítésű (u)

Extrák

Riasztóvan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok teljes berendezés az ár részét képezi

További információk

Parkolóhely 2 állásos garázs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Zánka

159 900 000 Ft

Eladó Ikerház
Solymár

75 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Galgamácsa
Kossuth Lajos utca

55 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVIII. ker.
Wlassics Gyula utca

75 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.