Eladó Önálló ház Szentendre Barackvirág utca


Eladó Önálló ház

R429474
145 m²
5
Földszint
Újszerű (5)
utca

ÖN A MEDITERRÁN STÍLUS SZERELEMESE? EGYSZERŰ ELEGANCIA, MINŐSÉGI ANYAGOK, RUSZTIKUS FELÜLETEK, TERMÉSKŐ BURKOLATOK, TÜZES, DINAMIKUS SZÍNEK. Az ingatlan stílusa tükrözi a személyiségünket és ezért nagy valószínűséggel életvidám, temperamentumos, nyitott, könnyed, elegáns és harmóninkus személyiségre utal. NAPFÉNY, TENGER ÉS AZ ÉLET SZERETETE..... DOLCE VITA!!!! Akit egyszer már megigézett a napsütötte mediterrán tengerpartok hangulata, egy életre szóló kapcsolat alakult ki közte és a mediterrán térség között és ha minden nap szeretné átélni ezt a felejthetetlen és bensőséges élményt, akkor az ajánlatom Önnek szól. SZENTENDRÉN, a Barackvirág utcában kínálom megvételre ezt az 1580 m2-es telken lévő 2 szintes 145 m2-es 4 szobás egyedi fűtéses, CSENDES, napfényes, 2005-ben épült, újszerű állapotú, PANORÁMÁS családi házat. Az amerikai konyhás nappali közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik, gyönyörű, parkosított kerttel. A ház kialakításánál fő szempont volt, hogy ez legyen az otthon szíve. A ház alapvető jellemzője a légies, lágy, könnyed elegancia. Átlátható, szellős helyiségek a funkcióknak megfelelő bútorokkal. Megkérdőjelezhetetlenül különleges hangulata van annak, ha a fürdőkád nincs elrejtve, hanem a hálószobával egy légtérbe kerül és még a fantasztikus panorámát is élvezhetjük fürdés közben. Ha fontos a természet közelsége és minden nap szeretne a természet csodáiból töltődni, akár reggel egy kávé elkortyolgatása közben gyönyörködni a festői táj szépségében vagy akár este egy pohár bor mellett élvezni a hűs szellő érintését és hallgatni a falevelek enyhe zizegését és beszívni a frenetikus tiszta erdő és a pompázatos virágok illatát, akkor csak azzal, ha itt ezen a helyen él, ahol feltud töltődni a természet csodáiból, már hatalmas minőségi változást hoz az életébe. A gépesített konyhabútor az ár részét képezi. Irányár: 129.900.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R429474
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 129 900 000 Ft
Négyzetméter ár 895 862 Ft
Hely Szentendre Barackvirág utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Tyúkosdűlő
Emelet Földszint
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 145 m²
Valós 145 m²
Telekterület 1450 m²

Egyebek

Fűtés kazán
Fény napfényes

Épület

Épült 2005
Emeletek II.
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lift nincs
Megjegyzés ÖN A MEDITERRÁN STÍLUS SZERELEMESE? EGYSZERŰ ELEGANCIA, MINŐSÉGI ANYAGOK, RUSZTIKUS FELÜLETEK, TERMÉSKŐ BURKOLATOK, TÜZES, DINAMIKUS SZÍNEK. Az ingatlan stílusa tükrözi a személyiségünket és ezért nagy valószínűséggel életvidám, temperamentumos, nyitott, könnyed, elegáns és harmóninkus személyiségre utal. NAPFÉNY, TENGER ÉS AZ ÉLET SZERETETE..... DOLCE VITA!!!! Akit egyszer már megigézett a napsütötte mediterrán tengerpartok hangulata, egy életre szóló kapcsolat alakult ki közte és a mediterrán térség között és ha minden nap szeretné átélni ezt a felejthetetlen és bensőséges élményt, akkor az ajánlatom Önnek szól. SZENTENDRÉN, a Barackvirág utcában kínálom megvételre ezt az 1580 m2-es telken lévő 2 szintes 145 m2-es 4 szobás egyedi fűtéses, CSENDES, napfényes, 2005-ben épült, újszerű állapotú, PANORÁMÁS családi házat. Az amerikai konyhás nappali közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik, gyönyörű, parkosított kerttel. A ház kialakításánál fő szempont volt, hogy ez legyen az otthon szíve. A ház alapvető jellemzője a légies, lágy, könnyed elegancia. Átlátható, szellős helyiségek a funkcióknak megfelelő bútorokkal. Megkérdőjelezhetetlenül különleges hangulata van annak, ha a fürdőkád nincs elrejtve, hanem a hálószobával egy légtérbe kerül és még a fantasztikus panorámát is élvezhetjük fürdés közben. Ha fontos a természet közelsége és minden nap szeretne a természet csodáiból töltődni, akár reggel egy kávé elkortyolgatása közben gyönyörködni a festői táj szépségében vagy akár este egy pohár bor mellett élvezni a hűs szellő érintését és hallgatni a falevelek enyhe zizegését és beszívni a frenetikus tiszta erdő és a pompázatos virágok illatát, akkor csak azzal, ha itt ezen a helyen él, ahol feltud töltődni a természet csodáiból, már hatalmas minőségi változást hoz az életébe. A gépesített konyhabútor az ár részét képezi. Irányár: 129.900.000 Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (5)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 33.31 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 10.8 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 9.52 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 11.58 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 14.56 Nem Nincs zöldudvar/kert
Amerikai konyha étkezővel 16.56
Tároló 15
Tároló 15
Közlekedő 5.6
Előszoba 2.7
Fürdő 8.56
WC 1.5
Tároló 2.79
Terasz 12.46
Terasz 26.16

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Kertisütővan
Klímavan
Maradandó ingóságok Konyhabútor és a beépített szekrények.

További információk

Parkolóhely felszíni gépkocsibeálló
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Márton utca

150 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Érd
Ungvári utca

56 000 000 Ft

Eladó Sorház
Bp VIII. ker.
Kerepesdűlő

42 990 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Párkány utca

455 500 EUR

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Damjanich utca

49 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Nagy Lajos király útja

23 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Dessewffy utca

104 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Ráday utca

56 100 000 Ft