Eladó Önálló ház Táborfalva


Eladó Önálló ház

R412408
160 m²
2
Felújított (4)
zöldudvar/kert

Táborfalván exkluzív tanya eladó, gyönyörűen felújított épülettel, 1HA körbekerített területtel, amin jó állapotú istállók, ólak, melléképületek találhatók. Vadregényes környezetben, mégis barátságos, biztonságos területen fekszik. A nemrégiben felújított épület téglából épült, kellemes hangulatú, minden közművel, illetve fúrt kúttal is ellátott. Fűtését tekintve vegyes tüzelésű kazán, gázkazán, ezen kívül cserépkályha is található. A képek magukért beszélnek, a hangulatos terasz emeli az esték vagy reggelek otthonos hangulatát, illetve a meseszép halastó is nagyon szép összképet biztosít. Az ingatlan 2 szobával, illetve gyönyörű tágas nappalival, kádas fürdőszobával, és egy konyhával rendelkezik. Pince is található az ingatlan alatt. Egy külön épület jelenleg mosókonyhaként funkcionál, amiben van egy zuhanykabin, tehát a víz és a gáz ide is be van vezetve, amit szintén saját igényeire szabhat a leendő tulajdonos. Akár nyári konyha is alakítható belőle vagy a mellette lévő épületből, tehát a lehetőségek tárháza elég nagy ennél a tanyánál. Nem elhanyagolható szempont, hogy aszfaltos útról közelíthető meg, tehát nem kell kilométereket mennie egy homokúton. Ha Ön állatokat szeretne tartani, és egyben egy különösen nyugodt környezetben szeretné leélni az életét, kérem hívjon bizalommal, megmutatom Önnek!

Alapadatok

Azonosító R412408
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 20 500 000 Ft
Négyzetméter ár 128 125 Ft
Hely Táborfalva
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7827
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 160 m²
Telekterület 4840 m²

Egyebek

Fűtés egyéb
Fény napfényes

Épület

Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés Táborfalván exkluzív tanya eladó, gyönyörűen felújított épülettel, 1HA körbekerített területtel, amin jó állapotú istállók, ólak, melléképületek találhatók. Vadregényes környezetben, mégis barátságos, biztonságos területen fekszik. A nemrégiben felújított épület téglából épült, kellemes hangulatú, minden közművel, illetve fúrt kúttal is ellátott. Fűtését tekintve vegyes tüzelésű kazán, gázkazán, ezen kívül cserépkályha is található. A képek magukért beszélnek, a hangulatos terasz emeli az esték vagy reggelek otthonos hangulatát, illetve a meseszép halastó is nagyon szép összképet biztosít. Az ingatlan 2 szobával, illetve gyönyörű tágas nappalival, kádas fürdőszobával, és egy konyhával rendelkezik. Pince is található az ingatlan alatt. Egy külön épület jelenleg mosókonyhaként funkcionál, amiben van egy zuhanykabin, tehát a víz és a gáz ide is be van vezetve, amit szintén saját igényeire szabhat a leendő tulajdonos. Akár nyári konyha is alakítható belőle vagy a mellette lévő épületből, tehát a lehetőségek tárháza elég nagy ennél a tanyánál. Nem elhanyagolható szempont, hogy aszfaltos útról közelíthető meg, tehát nem kell kilométereket mennie egy homokúton. Ha Ön állatokat szeretne tartani, és egyben egy különösen nyugodt környezetben szeretné leélni az életét, kérem hívjon bizalommal, megmutatom Önnek!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely udvari
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Üröm
Üröm

82 000 000 Ft

Eladó Raktárépület
Bp XXIII. ker.
Soroksár

124 500 000 Ft

Eladó Önálló ház
Dunakeszi

87 500 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVIII. ker.
Hengersor utca

60 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Székely Bertalan utca

50 900 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp X. ker.
Kőbánya-Városközpont

24 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Öv utca

63 700 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Szív utca

22 190 000 Ft