Eladó Önálló ház Táborfalva


Eladó Önálló ház

R432001
75 m²
2
Jó (3)
zöldudvar/kert

FALUSI CSOK IGÉNYBE VEHETŐ! Táborfalván kínálunk Önnek egy szépen karbantartott 75 m2-es, összkomfortos, tégla építésű családi házat. Az ingatlan szinte AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! Elhelyezkedését illetőn tökéletes lehet Budapestre ingázóknak, mivel az M5 autópálya egy karnyújtásnyira van. Az ingatlanban 2 szoba található, a konyhát könnyedén össze lehet nyitni az étkezővel, így akár amerikai konyhás nappalit lehet kialakítani. A ház fűtését vegyestüzelésű-és gázkazán biztosítja. A telek 1727 m2-es melyen helyet kapott egy önálló szerelőaknás garázs, nyári konyha, tároló épületek és állattartásra alkalmas ólak. A telek gondozott, locsolása fúrt kútról megoldott. A telek mögött további földterületek vásárolhatóak, mivel az mögött már nincsenek lakóházak, csak gyönyörű akác erdők. Ha szeretne személyesen is meggyőződni ennek a háznak az előnyeiről, hívjon bizalommal.

Alapadatok

Azonosító R432001
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 21 000 000 Ft
Négyzetméter ár 280 000 Ft
Hely Táborfalva
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7827
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 75 m²
Telekterület 1727 m²

Egyebek

Fűtés kazán
Fény napfényes

Épület

Épült 1975
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés FALUSI CSOK IGÉNYBE VEHETŐ! Táborfalván kínálunk Önnek egy szépen karbantartott 75 m2-es, összkomfortos, tégla építésű családi házat. Az ingatlan szinte AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! Elhelyezkedését illetőn tökéletes lehet Budapestre ingázóknak, mivel az M5 autópálya egy karnyújtásnyira van. Az ingatlanban 2 szoba található, a konyhát könnyedén össze lehet nyitni az étkezővel, így akár amerikai konyhás nappalit lehet kialakítani. A ház fűtését vegyestüzelésű-és gázkazán biztosítja. A telek 1727 m2-es melyen helyet kapott egy önálló szerelőaknás garázs, nyári konyha, tároló épületek és állattartásra alkalmas ólak. A telek gondozott, locsolása fúrt kútról megoldott. A telek mögött további földterületek vásárolhatóak, mivel az mögött már nincsenek lakóházak, csak gyönyörű akác erdők. Ha szeretne személyesen is meggyőződni ennek a háznak az előnyeiről, hívjon bizalommal.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (1)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 18 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 20.3 Nem van zöldudvar/kert
Konyha 10.5
Előszoba 10.2
Fürdő 5
WC 2
Közlekedő 4.5
Terasz 10.2
Kamra 5

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Redőnyvan
Maradandó ingóságok Megegyezés szerint.

További információk

Parkolóhely Önálló szerelőaknás garázsban.
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Ajtósi Dürer sor

53 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Nap utca

54 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.

51 990 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Közraktár utca

89 990 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Szigliget

135 000 000 Ft

Eladó Lakás
Keszthely
Kertváros

49 900 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp V. ker.
Hercegprímás utca

500 EUR

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Rottenbiller utca

21 800 000 Ft