Eladó Önálló ház Tahitótfalu


Eladó Önálló ház

R424629
360 m²
6
Felújított (4)
zöldudvar/kert

Katolikus parókiából átalakított parasztkúria eladó egy 3448 m2-es birtokon Tahitótfaluban a szigeten, árvízmentes övezetben, dombtetőn, 600 m-re Dunától, elzárva a világ zajától, irányáron 89 M Ft-ért. A parókia az 1830-as években épült, de a tulajdonos az 1700-as évekre visszamenően talált feljegyzéseket a plébánia levéltárában. A földszintes, terméskőből épült paplak 360 m2, 3 hálószobás, 2 fürdőszobás, hatalmas méretű konyhával, étkezővel, nappalival, dolgozószobával, könyvtárszobával, búbos kemencéből átalakított kandallóval. A pincében került kialakításra a ház fűtésrendszere, egy 1000 literes bojler szolgáltatja a meleg-vizet és a fűtést, alternatív fűtésként egy pellet-kazán is üzembe helyeztek, ami jelenleg az egyik legtakarékosabb fűtési rendszer a piacon. A házon fafedélszékes nyeregtető van, a hatalmas padlástér beépíthető, jelenleg hideg-tetőként funkcionál. A ház teljes felújítása első körben 2010-ben fejeződött be gépészetileg és második körben 2016-ban új nyílászárok, tetőszerkezet, burkolatok, szigetelések, belső bútorzat stb... A kertben egy 4 állásos garázs, nyári konyha, kemence, grillező, saját fúrt kút ivóvízzel, betonlemezzel alapozott, körben dréncsövezett, jelenleg burkolat nélküli teniszpálya, focipálya és egy a hátsó utcára kialakított kapu van, gondolva a Duna szerelmeseire, hogy egy csónakot könnyedén a partra lehessen vontatni. A tulajdonos elképzelése az volt, hogy egy kényelmes, lezser, jól használható, minden igényt kielégítő de nem hivalkodó birtokot és maradandó értéket teremtsen. Télen a kandalló mellet, tavasszal a virágba borult kertben, nyáron a medencébe lógatott lábbal, ősszel egy vastag pokrócba csavarva a verandán várhatjuk a barátokat és a családot, akiket egy jó halászlé vagy egy kemencében sült malac után már el is szállásolhatunk egy vendégszobában, hiszen a barátokkal mindig jó együtt lenni. Hely van gazdagon!

Alapadatok

Azonosító R424629
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 89 000 000 Ft
Négyzetméter ár 247 222 Ft
Hely Tahitótfalu
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)311-2441
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda József A. utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)786-8185
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 360 m²
Valós 360 m²
Telekterület 3448 m²
Belmagasság 3

Egyebek

Fűtés kazán
Fény napfényes

Épület

Épült 1830
Szerkezet egyéb
Épület stílusa egyéb
Lift nincs
Megjegyzés Katolikus parókiából átalakított parasztkúria eladó egy 3448 m2-es birtokon Tahitótfaluban a szigeten, árvízmentes övezetben, dombtetőn, 600 m-re Dunától, elzárva a világ zajától, irányáron 89 M Ft-ért. A parókia az 1830-as években épült, de a tulajdonos az 1700-as évekre visszamenően talált feljegyzéseket a plébánia levéltárában. A földszintes, terméskőből épült paplak 360 m2, 3 hálószobás, 2 fürdőszobás, hatalmas méretű konyhával, étkezővel, nappalival, dolgozószobával, könyvtárszobával, búbos kemencéből átalakított kandallóval. A pincében került kialakításra a ház fűtésrendszere, egy 1000 literes bojler szolgáltatja a meleg-vizet és a fűtést, alternatív fűtésként egy pellet-kazán is üzembe helyeztek, ami jelenleg az egyik legtakarékosabb fűtési rendszer a piacon. A házon fafedélszékes nyeregtető van, a hatalmas padlástér beépíthető, jelenleg hideg-tetőként funkcionál. A ház teljes felújítása első körben 2010-ben fejeződött be gépészetileg és második körben 2016-ban új nyílászárok, tetőszerkezet, burkolatok, szigetelések, belső bútorzat stb... A kertben egy 4 állásos garázs, nyári konyha, kemence, grillező, saját fúrt kút ivóvízzel, betonlemezzel alapozott, körben dréncsövezett, jelenleg burkolat nélküli teniszpálya, focipálya és egy a hátsó utcára kialakított kapu van, gondolva a Duna szerelmeseire, hogy egy csónakot könnyedén a partra lehessen vontatni. A tulajdonos elképzelése az volt, hogy egy kényelmes, lezser, jól használható, minden igényt kielégítő de nem hivalkodó birtokot és maradandó értéket teremtsen. Télen a kandalló mellet, tavasszal a virágba borult kertben, nyáron a medencébe lógatott lábbal, ősszel egy vastag pokrócba csavarva a verandán várhatjuk a barátokat és a családot, akiket egy jó halászlé vagy egy kemencében sült malac után már el is szállásolhatunk egy vendégszobában, hiszen a barátokkal mindig jó együtt lenni. Hely van gazdagon!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 6 (6)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 71.95 Nem Nincs zöldudvar/kert Dél
Szoba 13.56 Nem Nincs zöldudvar/kert Dél
Szoba 19.13 Nem Nincs zöldudvar/kert Dél
Szoba 27.14 Nem Nincs zöldudvar/kert Dél
Szoba 21.38 Nem Nincs zöldudvar/kert Dél
Szoba 16.13 Nem Nincs zöldudvar/kert Dél
Konyha 41.95
Kamra 5.65
Egyéb 11.12
Fürdő 10.15
Fürdő 9.19
Közlekedő 68.52

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Medencevan
Kertisütővan
Riasztóvan
Játszótérvan
Maradandó ingóságok A konyha gépesítve.

További információk

Parkolóhely 4 autó részére garázs.
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Bp XXIII. ker.
Orbánhegy

79 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Érd

140 000 000 Ft

szoba

Eladó Önálló ház
Szigetcsép

32 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp II. ker.
Remetekertváros

155 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Lakás
Bp II. ker.
Bimbó út

700 EUR

Eladó Ikerház
Bp XVI. ker.
Cékla utca

95 000 000 Ft

Eladó Lakás
Szentendre
Pismány

39 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Belváros

84 900 000 Ft