Eladó Önálló ház Tapolca


Eladó Önálló ház

R435259
265 m²
8
Felújított (4)
zöldudvar/kert

Árcsökkenés !!! Tapolcán a kertvárosban, 2 lakásos családi ház eladó! Az ingatlan telekkönyvileg társasházként van nyilvántartva , mindegyik lakás önálló gáz-és villany mérőórával rendelkezik, így a jelenlegi szabályoknak megfelelően kedvezményes energia költségek igényelhetők! Az épület alagsorában 26 m2 pince , tároló található. A földszinten 2+2 félszobás lakás kapott helyet, amely hasznos alapterülete 80 m2 +15 m2 terasz, melyet a tulajdonosok jelenleg jól működő apartmanként hasznosítanak. A külön bejáratú, zárt lépcsőházból megközelíthető második lakás 2 szintes, 108 m2 +16 m2 nagyságú , az emeleten tágas galériás nappali,konyha, étkező , fürdőszoba , hálószoba terasz és a tetőtérben további 2 hálószoba található ! A gondozott, parkosított telek nagysága 647 m2 , amelyen garázs biztosítja a gépkocsi tárolásra a helyet. A jó állapotú , folyamatosan karban tartott ingatlant ajánljuk többgenerációs családok számára állandó lakásnak , illetve az alsó lakásban kialakított és jól bejáratott apartmant továbbra is lehet működtetni üzleti céllal. További információval személyes találkozás esetén szívesen állok rendelkezésre.

Alapadatok

Azonosító R435259
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 99 000 000 Ft
Négyzetméter ár 526 596 Ft
Hely Tapolca
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)953-9137
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Tapolcai iroda
Telefonszám (iroda) (70)953-9137
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 188 m²
Valós 265 m²
Telekterület 647 m²
Belmagasság 2.7

Egyebek

Fűtés gáz (héra)
Fény napfényes

Épület

Épült 1980
Szerkezet egyéb
Lift nincs
Megjegyzés Árcsökkenés !!! Tapolcán a kertvárosban, 2 lakásos családi ház eladó! Az ingatlan telekkönyvileg társasházként van nyilvántartva , mindegyik lakás önálló gáz-és villany mérőórával rendelkezik, így a jelenlegi szabályoknak megfelelően kedvezményes energia költségek igényelhetők! Az épület alagsorában 26 m2 pince , tároló található. A földszinten 2+2 félszobás lakás kapott helyet, amely hasznos alapterülete 80 m2 +15 m2 terasz, melyet a tulajdonosok jelenleg jól működő apartmanként hasznosítanak. A külön bejáratú, zárt lépcsőházból megközelíthető második lakás 2 szintes, 108 m2 +16 m2 nagyságú , az emeleten tágas galériás nappali,konyha, étkező , fürdőszoba , hálószoba terasz és a tetőtérben további 2 hálószoba található ! A gondozott, parkosított telek nagysága 647 m2 , amelyen garázs biztosítja a gépkocsi tárolásra a helyet. A jó állapotú , folyamatosan karban tartott ingatlant ajánljuk többgenerációs családok számára állandó lakásnak , illetve az alsó lakásban kialakított és jól bejáratott apartmant továbbra is lehet működtetni üzleti céllal. További információval személyes találkozás esetén szívesen állok rendelkezésre.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 8 (8)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Garázs.
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Üzlethelyiség
Bp IX. ker.
Ferencváros-Belváros

140 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Zánka

159 900 000 Ft

Eladó Ikerház
Solymár

79 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Tapolca

55 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Ikerház
Pomáz

85 900 000 Ft

Eladó Ikerház
Pomáz

85 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVI. ker.
Rákosszentmihály

145 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Akadémia utca

149 900 000 Ft