Eladó Önálló ház Tapolca


Eladó Önálló ház

R435286
210 m²
5
Felújított (4)
zöldudvar/kert

Otthonát keresők figyelmébe ajánlom ezt a nagyon jó elosztású felíjított családi házat. Az ingatlan 391 m2 nagyságú területen helyezkedik el, csendes, nyugodt környéken. Az épület 3 szintes, lakóterülete: 140 m2. A foldszinten: konyha, nappali, hálószoba, fürdőszoba, wc, előszoba, közlekedő helyiségek vannak. A közlekedőből nyílik a lépcső a tetőtérbe, ahol: 3 különnyíló hálószoba van, valamint egy fürdőszoba, amely félig készült el. Az egész épület alatt pince van, amely az udvarból és a lakótérből is megközelíthető. Fűtése: gáz kazánnal történik, de lehetőség van vegyes tűzelésű fűtésre is átállni. Az autó tárolására fedett autóbeálló épült, amely a közútról is megközelíthető. Az ingatlan folyamatosan karban tartott, az elmúlt években az összes külső nyílászáró cseréje megtörtént, valamint a ház külső hőszigetelést is kapott, ezáltal kedvező a rezsi költsége. Amennyiben további információra lenne szüksége, keressen bizalommal! Irányár: 75 MFt.

Alapadatok

Azonosító R435286
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 75 000 000 Ft
Négyzetméter ár 535 714 Ft
Hely Tapolca
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (30)412-6446
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Tapolcai iroda
Telefonszám (iroda) (70)953-9137
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 140 m²
Valós 210 m²
Telekterület 391 m²

Egyebek

Fűtés kazán
Fény

Épület

Szerkezet tégla
Épület stílusa egyéb
Lift nincs
Megjegyzés Otthonát keresők figyelmébe ajánlom ezt a nagyon jó elosztású felíjított családi házat. Az ingatlan 391 m2 nagyságú területen helyezkedik el, csendes, nyugodt környéken. Az épület 3 szintes, lakóterülete: 140 m2. A foldszinten: konyha, nappali, hálószoba, fürdőszoba, wc, előszoba, közlekedő helyiségek vannak. A közlekedőből nyílik a lépcső a tetőtérbe, ahol: 3 különnyíló hálószoba van, valamint egy fürdőszoba, amely félig készült el. Az egész épület alatt pince van, amely az udvarból és a lakótérből is megközelíthető. Fűtése: gáz kazánnal történik, de lehetőség van vegyes tűzelésű fűtésre is átállni. Az autó tárolására fedett autóbeálló épült, amely a közútról is megközelíthető. Az ingatlan folyamatosan karban tartott, az elmúlt években az összes külső nyílászáró cseréje megtörtént, valamint a ház külső hőszigetelést is kapott, ezáltal kedvező a rezsi költsége. Amennyiben további információra lenne szüksége, keressen bizalommal! Irányár: 75 MFt.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (5)
Belső szintek 3
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 21 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 9.3 Nem van
Konyha 12.8
Közlekedő 10.6
Előszoba 4.7
Fürdő 4.8
WC 1.5
Közlekedő 5.7
Szoba 19.8 Nem van
Szoba 18.3 Nem van
Szoba 12.2 Nem van
Fürdő WC-vel 12.8
Előszoba 8.2
Pince 70
Erkély / Loggia 6

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Kertisütővan
Maradandó ingóságok Megegyezés szerint.

További információk

Parkolóhely Garázsban.
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Monostorapáti/Hegyesd

99 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVII. ker.
Rákoscsaba

89 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Mogyoród

188 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Dabas

97 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Szentkirályi utca

87 500 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp VI. ker.
Jókai tér

131 350 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp IX. ker.
Soroksári út

47 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp IX. ker.
Soroksári út

58 000 000 Ft