Eladó Önálló ház Tatárszentgyörgy


Eladó Önálló ház

R424552
120 m²
3
Jó (3)
zöldudvar/kert

ÁRESÉS!MÉHÉSZEK FIGYELEM:galagonya, akác, selyemfű helyben!TATÁRSZENTGYÖRGY ÉS LADÁNYBENE KÖZÖTT, RÉGI IDŐK JELLEGÉT VISSZAIDÉZŐ, HANGULATOS TANYA ELADÓ! Az ingatlan 120 m2, melyhez tartozik egy 10418 m2 terület. A ház vályog és tégla falazatból épült, kúria jellegű magas belmagassága, hangulatos ablakai teszik igazán egyedivé. Villannyal és ipari árammal rendelkezik, vízellátását 60 méteres fúrt kút biztosítja, fűtéséről vegyes tüzelésű kazán, valamint kandalló gondoskodik. Területén nyári konyha, istálló, tárolók, kazánház, saját vevőtorony található. A tulajdonos akár teheneit is eladja az ingatlannal, amennyiben igény van rá. A tanya aszfaltos úttól mindössze 800 méterre található, vadregényes környezetben, erdővel körülölelt területen, mely vadhálóval és drótkerítéssel körbe van kerítve. Besorolása kivett lakóház és udvar, szántó és erdő. Csendre-nyugalomra vágyik? Igazán egyedi házat keres? Akkor hívjon bizalommal, hogy meg tudjam Önnek mutatni ezt a remek, reális áron lévő tanyát!Az ár fix!

Alapadatok

Azonosító R424552
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 11 500 000 Ft
Négyzetméter ár 95 833 Ft
Hely Tatárszentgyörgy
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)508-7778
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 120 m²
Valós 120 m²
Telekterület 10418 m²

Egyebek

Fűtés kazán
Fény napfényes

Épület

Épült 1950
Szerkezet egyéb
Lift nincs
Megjegyzés ÁRESÉS!MÉHÉSZEK FIGYELEM:galagonya, akác, selyemfű helyben!TATÁRSZENTGYÖRGY ÉS LADÁNYBENE KÖZÖTT, RÉGI IDŐK JELLEGÉT VISSZAIDÉZŐ, HANGULATOS TANYA ELADÓ! Az ingatlan 120 m2, melyhez tartozik egy 10418 m2 terület. A ház vályog és tégla falazatból épült, kúria jellegű magas belmagassága, hangulatos ablakai teszik igazán egyedivé. Villannyal és ipari árammal rendelkezik, vízellátását 60 méteres fúrt kút biztosítja, fűtéséről vegyes tüzelésű kazán, valamint kandalló gondoskodik. Területén nyári konyha, istálló, tárolók, kazánház, saját vevőtorony található. A tulajdonos akár teheneit is eladja az ingatlannal, amennyiben igény van rá. A tanya aszfaltos úttól mindössze 800 méterre található, vadregényes környezetben, erdővel körülölelt területen, mely vadhálóval és drótkerítéssel körbe van kerítve. Besorolása kivett lakóház és udvar, szántó és erdő. Csendre-nyugalomra vágyik? Igazán egyedi házat keres? Akkor hívjon bizalommal, hogy meg tudjam Önnek mutatni ezt a remek, reális áron lévő tanyát!Az ár fix!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 21.21 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 23 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 15.05 Nem van zöldudvar/kert
Kamra 5.75
Konyha 17.53
Fürdő WC-vel 4.16
Egyéb 3
Közlekedő 15.15
Közlekedő 6.18

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Kertisütővan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely udvari
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Üzlethelyiség
Újhartyán

17 000 000 Ft

Kiadó Üzlethelyiség
Bp VI. ker.
Vörösmarty utca

250 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Tahi utca

88 654 209 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Nagy Lajos király útja

45 500 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Apáczai Csere János utca

85 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Ó utca

59 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Drégely utca

84 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Falk Miksa utca

72 500 000 Ft