Eladó Önálló ház Tatárszentgyörgy


Eladó Önálló ház

R434706
50 m²
2
Átlagos (2)
zöldudvar/kert

Egy ingatlan ahol nagyobb a belbecs, mint a külcsín! Tatárszentgyörgyön 50 m2-es családi ház eladó! A jelenlegi tulajdonosok elkezdték felújítani a házat, melynek során kicserélték a villany és vízvezetékeket, illetve a konyhát, hálószobát már teljesen felújították. Önnek már csak a többi helyiséget kell esztétikailag rendbe tennie. Közművek közül a villany, víz és a csatorna be van kötve, a gázcsonk a telken belül található, jelenleg kályhával fűtik az ingatlant. A telek területe 1186 m2, mely szintén rendezést igényel. Kiváló lehet ez a ház kisgyerekes családoknak, mivel Tatárszentgyörgyön a FALUSI CSOK igénybe vehető, így a további felújítási munkák nem jelentenek problémát. Ha felkeltette az érdeklődését az ingatlan, hívjon bizalommal.

Alapadatok

Azonosító R434706
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 7 500 000 Ft
Négyzetméter ár 150 000 Ft
Hely Tatárszentgyörgy
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (30)342-2755
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 50 m²
Telekterület 1186 m²
Belmagasság 2.4

Egyebek

Fűtés egyéb
Fény

Épület

Épült 1950
Szerkezet egyéb
Lift nincs
Megjegyzés Egy ingatlan ahol nagyobb a belbecs, mint a külcsín! Tatárszentgyörgyön 50 m2-es családi ház eladó! A jelenlegi tulajdonosok elkezdték felújítani a házat, melynek során kicserélték a villany és vízvezetékeket, illetve a konyhát, hálószobát már teljesen felújították. Önnek már csak a többi helyiséget kell esztétikailag rendbe tennie. Közművek közül a villany, víz és a csatorna be van kötve, a gázcsonk a telken belül található, jelenleg kályhával fűtik az ingatlant. A telek területe 1186 m2, mely szintén rendezést igényel. Kiváló lehet ez a ház kisgyerekes családoknak, mivel Tatárszentgyörgyön a FALUSI CSOK igénybe vehető, így a további felújítási munkák nem jelentenek problémát. Ha felkeltette az érdeklődését az ingatlan, hívjon bizalommal.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (0)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 19.6 Nem Nincs
Szoba 9 Nem Nincs
Konyha 6.3
Egyéb 6.3
Közlekedő 2.7
Fürdő 3.4
WC 1.4

Állapot

Ingatlan Átlagos (2)
Ház kívül Átlagos (2)
Ház belül Átlagos (2)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Udvarban
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Dembinszky utca

39 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Csertő park

34 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Ormánság utca

39 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp II. ker.
Keleti Károly utca

57 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Üzlethelyiség
Dabas

82 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp II. ker.
Pesthidegkút - Ófalu

120 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp IX. ker.
Külső-Ferencváros

53 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Sümeg

54 900 000 Ft